January 28, 2015

60ТА ГОДИШНИНА НА DS

60ТА ГОДИШНИНА НА DS

МАРКАТА DS СЪБИРА В МОНТЕ КАРЛО ТРИ ЛЕГЕНДИ

Като част от събитията по отбелязване на годишнината, три икони ще бъдат представени този месец в Монте Карло:

– DS 3 WRC със своята нова ливерия 2015, която включва едно голямо “60”, изобразено в задната част, и девет-кратният световен шампион Себастиан Льоб ще бъдат на стартовата линия на 83то издание на рали Монте Карло на 22 януари.

– спортна версия на DS 21 от 1966 ще участва в 18то историческо рали Монте Карло (28 януари – 4 февруари). Брандиран с фирменото лого и номер 21, следващият старт на DS ще бъде в Реймс на 30 януари, с Боб Нейер зад волана. Едно намигване към историята с Боб Нейер, който вече има две победи в рали Монте Карло с DS.

МЕЖДУНАРОДНИ АВТОМОБИЛНИ ИЗЛОЖЕНИЯ ПОД ЗНАКА НА 60-ТА ГОДИШНИНА НА DS

DS ще се възползва от изложенията на ретро автомобили, където ще отбележи с феновете своята годишнина – салонът Ретромобил (Париж, Франция, 4 – 8 февруари), Техно-класика (Есен, Германия, 15 – 19 април). 60-ят рожден ден ще бъде част и от международните изложения – Женева (Швейцария, 5 – 15 март), Шанхай (Китай, 22 – 29 април) и Франкфурт (Германия, 19 – 27 септември). Марката ще представи на щандовете си както исторически, така и нови модели DS.

СРЕЩИ НА ФЕНОВЕ ПО СЛУЧАЙ ГОДИШНИНАТА НА DS

Фенове на DS от целия свят организират сбития за отбелязване на 60-я му рожден ден. В Белгия е предвидена датата 26 април, в Австралия 2 и 11 октомври. Една от основните международни прояви ще бъде на 22 и 23 май на историческата писта в Монтлери, където ще се съберат над 700 ретро автомобила DS.

СЕДМИЦА НА DS В ПАРИЖ: ОСНОВНО СЪБИТИЕ ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА ГОДИШНИНАТА НА DS И ЛАНСИРАНЕТО НА МАРКАТА

Между 19 и 22 май, марката DS ще посреща представители от своята глобална мрежа в Париж, родният й град. През уикенда 23 и 24 май, в сърцето на Париж, ще бъдат организирани събития за широката публика. Срещата ще бъде в градините Тюлери.

Следва продължение.