BERLINGO ELECTRIC ЗА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ГЕРОИ

СИЛНИ СТРАНИ

По-малко от 2.50 лв за 100 км … И да, един електрически автомобил разделя дневния ви разход на 5 (според AVERE – Национална асоциация за развитие на електрическата мобилност).

Изключително постижение на технологията, което не е постигнато за сметка на ефективността, тъй като новият Citroën Berlingo Electric ускорява добре, достигайки 110 км/час и може да измине 170 км. Нещо повече, разходите за поддръжка на Berlingo Electric са с 30 до 40% по-ниски!
Икономичност, ефективност и отговорност, това е енергийна революция.

920x520_2

ПОКАЗАТЕЛИ

Без повече пълнене на резервоари на бензиностанцията! Благодарение на двата електрически контакта, вашият автомобил може да се презарежда навсякъде, дори и у дома! Битовият контакт с напрежение 240 волта дава възможност за 100% презареждане за 8 часа и 30 минути (до 11 часа в зависимост от тока), като чрез контакта за бързо зареждане ще презаредите напълно за 30 минути на специализирани терминали. Освен това батериите не се разреждат, когато автомобилът не се движи. Дори нещо повече, те автоматично се презареждат при забавяне и спиране … Което показва, че отговорността се отплаща!

920x520_4

ПОДРОБНО