C4 Picasso Открийте C4 Picasso, модерен, просторен и иновативен многофункционален автомобил

СИЛНИ СТРАНИ

ОТКРИЙТЕ НОВИЯ C4 Picasso НА ВИДЕО!

Новият C4 Picasso Ви носи същността на дизайна на Citroën и технологични нововъведения. Това може да видите в смелите динамични линии и непогрешимия светлинен отличителен знак както отпред, така и отзад. В купето комбинацията от нови нива на удобство и гъвкавост създава привлекателно и вдъхновяващо място за всички. Вижте видеоматериала, за да откриете повече.

ПОКАЗАТЕЛИ

BlueHDi : НАЙ-ДОБРИЯТ В КЛАС!
Проектирани с цел значителна икономичност и ефективност, усъвършенстваните дизелови двигатели BlueHDi се отличават с най-добрите в класа си емисии CO2 от само 99 г/км и разход на гориво от 3,8 л/100 км (въз основа на BlueHDi 100 S&S, механична скоростна кутия с 16 цолови алуминиеви джанти, комбиниран разход).

Бензинов двигател PureTech
Бензиновият ни двигател PureTech за втора поредна година печели отличието „Двигател на годината 2016“ в категорията си. Двигателят предлага също така едно от най-удобните шофирания на пазара — дори при ниска скорост. Със 120 патента на името си, трицилиндровият бензинов двигател Turbo PureTech намалява разхода на гориво и емисиите CO2 с 18% в сравнение с четирицилиндровия си предшественик. Двигателят е поставил два рекорда за икономия на гориво. Налични са два усъвършенствани и обновени бензинови двигателя PureTech, PureTech 110 и PureTech 130.

920x520-6

ПОДРОБНО