НИВА 

 • BE CHIC

  – ABS с електронен разпределител на спирачното усилие, система за подпомагане при внезапно спиране и ESP
  – Система за улеснено потегляне под наклон
  – Въздушни възглавници – фронтални, странични предни и тип “завеса”
  – Надлъжни релси на покрива в цвят алуминий
  – Лайстна на предната броня в блестящо черно
  – Заден спойлер в цвят Noir perla Nera
  – Борден панел с възможност за персонализиране на цветовия нюанс от бяло до синьо
  – Черупки на външните огледала в цвят Noir perla Nera
  – Система за следене на налягането в гумите
  – Хромирани лайстни на страничните стъкла
  – Предни автоматични чистачки
  – Черни удължения на предните и задните калници
  – Задни светлини със светлинни водачи
  – Дневни LED светлини

  – Автоматична електрическа ръчна спирачка
  – Повишен клиренс
  – Алуминиеви джанти 16” (17” за двигател BlueHDi 180 S&S EAT6)
  – Комплект за лепене на гуми
  – Предни електрически стъкла
  – Акустично панорамно челно стъкло
  – Кожени ръкохватка и маншон на скоростния лост
  – Фарове за мъгла с допълнително осветление в завой
  – Програмируем регулатор – ограничител на скоростта
  – Електрически регулируеми външни огледала с функция за размразяване
  – Регулируема по височина седалка за водача
  – Предни седалки с лумбално регулиране
  – Предни и задни специфични постелки за пода
  – Аудио система CD bi-tuner mp3 с 6 високоговорителя
  – Кожен волан
  – Волан, регулируем по височина и в дълбочина
  – Тапицерия плат LaCiNa и Omni reps

 • SO CHIC

  Be Chic + следното оборудване:

  – Електрически сгъваеми външни огледала
  – Система за улеснено паркиране назад
  – Преносима лампа в багажника

  – Комплект “свободни ръце” Bluetooth и USB порт
  – Автоматични къси светлини и чистачки
  – Автоматичен двузонов климатик
  – Електрохромно вътрешно огледало

 

ПРЕДИМСТВА 

 • ДИЗАЙН

  Подвижност, съобразена с очакванията на любителите на интензивния живот!
  За да задоволи жаждата Ви за приключения, стилът на DS 4 Crossback създава усещане за големи открити пространства: компактен автомобил с характерни елементи на дизайна и повдигнат клиренс. Динамичен и поливалентен автомобил, чийто стил на авантюрист, подчертан от решетката ‘DS Wings’, новия естетичен подпис на марката DS, го прави уникален.

  CROSSBACK-Design

 • АВАНТЮРИСТИЧЕН ТЕМПЕРАМЕНТ

  Създаден за да Ви позволи да се насладите на приключението в града и извън него, DS 4 Crossback е в пълен унисон с Вашата жажда за свобода. Освен восокото положение за управление, което прави шофирането по-спокойно и усещането за здравина в съчетание с естетичност, DS 4 Crossback предлага и преживявания на борда, които новите “номади” ще оценят високо. Пъргав в градска среда, динамичен на дълъг път, DS 4 Crossback е Вашият надежден спътник, независимо накъде пътувате.

  Crossback-Baroudeur

 • ИЗЖИВЯВАНИЯ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ

  Лесно ще се привържете към DS4 Crossback. Веднага ще оцените усещанията за пъргавина и безопасност, независимо от обстоятелствата:
  – добра поддръжка на тялото в съчетание с високо положение за управление, Ви гарантират голяма достъпност до всички командни елементи и добра видимост
  – усещане за пълен контрол, благодарение на отличното пътно поведение, дължащо се на технологията Интелигентен контрол на задвижването, която гарантира оптимално сцепление на всякакви пътища (чакъл, сняг, кал, шосе).
  Перфектно съчетание на комфорт и динамичност!

  Crossback-Jante

 • ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СВЕТЛИНЕН ПОДПИС

  Стил на авнтюрист, но не само… Също и изтънченост, която да задоволи естетическите Ви очаквания.
  С новия подпис DS LED Vision, DS 4 Crossback използва технологията LED и ксенон с мигачи с пробягваща светлина и LED фарове за мъгла – уникално за този пазар – с допълнително осветление в завой. Изтънченост, но не само… Също и по-добра видимост: това осветление предлага по-добри характеристики: 38% спестена енергия и по-голяма светлинна мощност в сравнение с халогенната технология).

  Crossback-calandre

 • ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗТЪНЧЕНОСТ

  Животът на борда на автомобила е също толкова интензивен! Стилът няма лесно да Ви впечатли, но изтънчеността на интериора на DS 4 Crossback определено ще Ви изненада:
  – материали, които съчетават голяма гъвкавост със забележителна устойчивост при ползване и запазват уникалния си вид с течение на времето.
  – използваните кожи са много внимателно подбрани и обработени: Зърнеста кожа, кожа Напа и Полуанилинова кожа -върхът на изтънчеността – уникална за света на автомобилите: седалки с декорация тип “верижка на часовник” и изцяло покрити с кожа бордно табло и панели на предните и задните врати.

  11_INTERIOUR_DESERT_MODEL_CROP

 • УСЕЩАНИЯ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ

  Вие сте опитен водач, DS 4 Crossback ще Ви помогне да се справите с всяка ситуация. По-голяма мощност, по-висок въртящ момент, по-ниски емисии на CO2, благодарение на новите технологии BlueHDi и PureTech: по-голямо и безкомпромисно удоволствие от управлението.
  Изключително удоволствие при ползване и умерен разход на гориво с новата автоматична скоростна кутия EAT6, която предлага изключителни характеристики и по-бързо превключване на предавките (40%).

  Crossback-boite-de-vitesse

 • КОМФОРТ

  Удобен и изискан, DS 4 Crossback Ви предлага хармонична атмосфера, където се съчетават леснодостъпно бордно табло и акустичен комфорт:
  – големи обгръщащи Ви седалки и плосък волан, които предлагат удоволствие и усещане за контрол над пътя.
  – оптимизиран комфорт, благодарение на двузоновия автоматичен климатик с три степени на сила на въздуха и функция REST (поддържане на вентилацията за пътника в продължение на няколко минути след спирането на двигателя).

  Crossback-confort

 • ТЕХНОЛОГИИ ЗА КОМФОРТ

  Вие сте хедонист по душа и търсите комфорт: бързо ще си дадете сметка, че DS 4 Crossback е създаден да подобри Вашия комфорт, благодарение на системата за достъп и потегляне “свободни ръце” с бутон Start, аудио системата с обемен звук, системата HiFi DENON, контакта 230V,…

  techno-bien-etre

 • ТЕХНОЛОГИИ ЗА БЕЗОПАНОСТ

  За да осигури иделано спокойствие на борда,  DS 4 Crossback предлага технологии в услуга на Вашата безопасност: технологията за Интелигентен контрол на задвижването, система за следене на мъртвата точка, система за индикация при неволно пресичане на осевата линия, фарове DS LED Vision, система за улеснено потегляне под наклон, DS Connect Box с включен Комплект SOS и пътна помощ, иновативна система, която позволява да се осъществи автоматично повикване за спешна и за пътна помощ с функция за локализиране и да се изпрати помощ.

  connect-boxCrossback-connect-box

 • СВЪРЗАНОСТ

  Вие сте любител на технологичните иновации, които улесняват живота Ви в ежедневието. С новия цветен сензорен екран 7″ хай-тек изживяването става още по-незабравимо. Този екран от последно поколение е революция по отношение на свързаността, лекотата при ползване и функционалността. DS 4 Crossback е съобразен с нуждите Ви от свързаност: сензорна навигация и технологии ‘последен писък на модата’ като например, Mirror Screen и CarPlay, които позволяват да дублирате и да управлявате съдържанието на смартфона си, ако е съвместим със системата.

  crossback-connectivite

 

ПОКАЗАТЕЛИ 

 • DS 4 Crossback създава усещане за спокойствие с изключителното си пътно поведение. Той разполага с оборудване, създадено да направи управлението по-лесно и по-приятно:
  – технологията за Интелигентен контрол на задвижването гарантира оптимално сцепление върху всякакви пътища (чакъл, сняг, кал шосе).
  – ABS и ESP, гаранция за запзаване на траекторията и в най-деликатните пътни ситуации.
  – Електронен разпределител на спирачното усилие и система за подпомагане при внезапно спиране за по-добър контрол при спиране;
  – Система за улеснено потегляне под наклон, за да се отговори на всички видове изисквания по отношение на задвижването.
  – Регулатор и ограничител на скоростта, функции за регулиране, които улесняват управлението и Ви позволяват да пътувате по-спокойно.
  – Индикаторът за смяна на предавката анализира Вашия стил на управление и Ви информира кога е най-добрия момент за смяна на предавката, за да Ви гарантира по-екологично управление (само при автомобилите, оборудвани с механична скоростна кутия).

  CROSSBACK-Design

 • Определено ще оцените новата му автоматична скоростна кутия, която предлага изключителни характеристики, като например по-бързо превключване на предавките (40 %), изключително удоволствие при ползване (липса на вибрации). Забележителен баланс между удоволствие от управлението и разход на гориво! DS 4 Crossback, оборудван с автоматичната скоростна кутия EAT6 ще Ви удиви с пъргавостта, гъвкавостта и динамичността си при управление.
  – по-бързо и по-плавно превключване на предавките,
  – намаляване на вътрешното триене и т.н.

  Crossback-boite-de-vitesse

 • Нови мощни и икономични двигатели нареждат DS 4 Crossback на нивото на най-добрите от премиум конкурентите.
  Всички двигатели, както бензиновите, така и дизеловите, предлагат мощност (от 120 до 180 к.с.), нисък разход на гориво (между 3,7 л/100 и 5,5 л / 100 км) и грижа за околната среда (между 97 и 128 гр/км CO2).

  Crossback_GAS_STATION

 • ТЕХНОЛОГИЯТА DS

  Всички бензинови двигатели са оборудвани с технологията Stop & Start, която позволява да се намали разхода на гориво при ползване в града, както и да се получи по-добър акустичен комфорт при временно спиране (червен светофар, намаляване на скоростта…).

  С PureTech 130 S&S BVM6 и THP165 S&S EAT6 гамата бензинови двигатели дава избор измежду 2 двигателя, които ще Ви съблазнят с тяхната мощност, лекота и икономичност. Те отговарят на екологичната норма Евро 6.

  Crossback-puretech

  ДВИГАТЕЛИТЕ PURETECH 130 S&S BVM6 И THP 165 S&S EAT6

  Обичате да шофирате сред природата, марката DS знае това и се стреми да задоволи Вашите желания:
  Пример за подражание на своя пазар, автомобилът ще Ви предложи по-голяма ефективност, благодарение на технологията DS с двигателя Puretech 130 S&S BVM6 със 116 гр/км CO2, най-икономичния на неговия пазар.
  Двигателят THP 165 S&S EAT6 ще задоволи очакванията по отношение на динамичните характеристики по безкомпромисен начин с разхода си на гориво от 5,5 л/100 и емисиите си на CO2 от 128 гр/км.

  Crossback-puretech

 • ТЕХНОЛОГИЯТА DS

  Дизеловите двигатели BlueHDi демонстрират високи динамични показатели по отношение на разхода на гориво, емисиите на CO2 и въртящия момент.
  Всички дизелови двигатели са оборудвани с технологията на марката DS: BlueHDi, както и с нова изпускателна система, която позволява да се намалят драстично азотните окиси (NOx) и да се подобри още повече нивото на емисиите на CO2;

  Технологията BlueHDi включва:
  • Филтър за твърди частици, който позволява да се унищожат 99,9% от частиците, независимо от размера им и от условията на управление,
  • система за последваща обработка, наречена Селективна каталитична Редукция (SCR), разположена в предната част на филтъра за частици, която позволява да се унищожат до 90% от азотните окиси (NOx), излъчвани от двигателя.

  MOTEUR-BLUE-HDI

  ДВИГАТЕЛИТЕ BLUEHDI

  За да Ви осигури възможно най-голямо удоволствие при управление, марката DS се стреми да Ви предложи най-добрите си технологии:
  Пример за подражание на своя пазар, двигателят BlueHDi 120 S&S BVM6 отчита емисии на CO2 от 97 гр/км, както и разход на гориво от 3,7 л/100;
  Двигателят BlueHDi 120 S&S EAT6 отчита разход на гориво от 3,8 л/100 и емисии на CO2 от 99 гр/км.
  Двигателят BlueHDi 180 S&S EAT6 отчита разход на гориво от 4,3 л/100 и емисии на CO2 от 113 гр/км.

  MOTEUR-BLUE-HDI

 

ЦВЕТОВЕ 

 • DS 4 Crossback - Blanc banquise
 • DS 4 Crossback - Blanc banquise

Blanc banquise

 • Blanc banquise

  Blanc banquise
 • Blanc nacré

  Blanc nacré
 • Bleu Encre

  Bleu Encre
 • Gris Artense

  Gris Artense
 • Gris Platinium

  Gris Platinium
 • Noir Perla Nera

  Noir Perla Nera
 • Orange Tourmaline

  Orange Tourmaline
 • Whisper

  Whisper
 

ПОДРОБНО 

 • СТИЛ

  Вие живеете интензивно, DS 4 Crossback е създаден именно за Вашия стил на живот. Дизайнът му, излъчващ стабилност и елегантност, предполага удобство и пъргавост при шофиране. Свободен дух и авангарден стил, типични за марката DS!
  С компактния си силует, с плавните си и разчупени линии, DS 4 Crossback изразява стабилност и качество, които са гаранция за силни изживявания.

  DS 4 Crossback въплъщава новите естетически кодове на Марката DS и е оборудван с новата решетка DS Wings, която е израз на силен темперамент с нотка възвишена елегантност.

  НОВИ ФАРОВЕ

  Изработени като поставени в обков скъпоценни камъни, тези фарове, изразяващи новия светлинен подпис “DS LED Vision”, силно допринасят за изразителността на DS4 Crossback и същевременно осигуряват качествено осветление, но най-вече те са перфектна илюстрация на изтънчеността и вниманието към детайла, характерни за марката DS.

  ТЕМПЕРАМЕНТ НА АВАНТЮРИСТ

  Покана за бягство сред природата!
  Съобразен с Вашия стил и Вашите желания, DS 4 Crossback е отражение на вкуса Ви към приключенията в града и извън него.

  Декоративните лайстни на калниците, предната част и един черен спойлер, релсите на покрива… толкова много стилови елементи, които затвърждават страстта му към пътешествията.

  УСЕЩАНИЯ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ

  Изключителни усещания при управление, които разнообразяват ежедневието Ви, благодарение на:
  – повдигнатото положение за управление, осигуряващо по-добра видимост и по-голямо спокойствие.
  – големите обгръщащи седалки и плоския волан, в съчетание с уверено пътно поведение за по-добър контрол над траекторията.
  – технологиите от най-високо ниво, благодарение на новите по-мощни и по-икономични двигатели, съчетани с автоматична 6-степенна скоростна кутия от най-ново поколение.

  – новата сензорна навигация и постоянната връзка между DS 4 Crossback и неговия водач, благодарение на офертата от модерни свързани услуги, като например MirrorLink и Carplay.