НИВА 

 • НИВО CHIC

  Налични двигатели: VTi120 BVM5, e-HDi115 BVM6, HDi 92 BVM5, HDi 115 BVM6, e-HDi115 BMP6

  – ABS с Електронен разпределител на спирачното усилие и Система за подпомагане при внезапно спиране

  – ESP

  – Въздушни възглавници – фронтални, предни странични и тип “завеса”

  – Фарове за мъгла с допълнително осветление в завой
  – Волан с кожено покритие

  – Кожени ръкохватка и маншон на скоростния лост
  – Климатик с ръчно управление

  – Аудио система CD RDS MP3 с 6 високоговорителя
  – Акустично панорамно предно стъкло

   

  – Програмируем регулатор – Ограничител на скоростта
  – Електрически регулируеми огледала за обратно виждане с функция за размразяване

  – Централно заключване с дистационно
  – Регулируема по височина седалка за водача
  – Светлинен подпис, очертан от светлинни водачи отпред и отзад

  – Предни електрически стъкла
  – Тапицерия на седалките плат LACINA и Omni Reps

  – Хромирани лайстни около страничните стъкла
  – Комплект за лепене на гуми

  – Волан, регулируем по височина и в дълбочина

  -Алуминиеви джанти 16”

 • НИВО SO CHIC

  Налични двигатели: VTi120 BVM5, THP160 BVМ, THP160 BVA, e-HDi115 BVM6, e-HDi115 BMP6,HDi163 BVA6
  Ниво Chic +
  – Комплект City
  – Автоматичен комплект
  – Connecting Box
  – Заден централен подлакътник
  – Регулируема по височина седалка за пътника отпред

  – Преден централен подлакътник

  – Предни и задни постелки за пода
  – Система за улеснено паркиране назад
  – Предни масажиращи седалки с електрическа функция за регулиране в областта на кръста
  – Ръкохватка и маншон на скоростния лост в кожа Club
  – Тапицерия на седалките Кожа / Плат SAO
  – Алуминиеви педали
  – Метални прагове на предните врати

 • НИВО SPORT CHIC

  Налични двигатели:  THP200 BVM6, HDi163 BVM6, HDi163 BVA6
  Ниво So Chic +

  – Система за наблюдение на мъртвата точка

  – Citroën eTouch

  – Тапицерия на седалките Кожа Claudia

  – Алуминиеви прагове на вратите

  – Странични лайстни с хромирани декорации

   

  – Алуминиеви джанти 18″

  – Външни огледала за обратно виждане с индексиране при включване на заден ход

   

 

ПРЕДИМСТВА 

 • КУПЕ С 5 ВРАТИ

  Нов силует на повдигнато купе с 5 врати, съчетаващ динамичност и многофункционалност, за да осигури несравними усещания при управление.

  figure-citroen-ds4

 • ИЗТЪНЧЕНОСТ

  Изключително изтънчен и наситен стил, благодарение на използваните благородни материи (естествена кожа, кожа Club intégral, при която предните седалки са с декорация тип “верижка на часовник”).

  refinement-citroen-ds4

 • ПАНОРАМНО ПРЕДНО СТЪКЛО

  Панорамно предно стъкло за по-голяма видимост.

  windshield-citroen-ds4

 • ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

  Персонализация на интериора (борден панел, звук, сила на въздуха от климатика).

  atmosphere-citroen-ds4

 • КОМФОРТ

  Технологията в услуга на комфорта: предни масажиращи седалки с електрическа функция за регулиране в областта на кръста, навигационна система eMyWay, двузонов климатик с функция за регулиране на силата на въздуха, контакт 230V.

  bien_etre-citroen-ds4

 • СВЕТЛИНЕН ПОДПИС

  Светлинен подпис отпред и отзад.

  signature_lumineuse-citroen-ds4

 • АУДИО СИСТЕМА

  Аудио система с обемен звук.

  systeme_audio-citroen-ds4

 • БЕЗОПАСНОСТ

  Високо ниво на безопасност: CITROËN eTouch, система за индикация при неволно пресичане на осевата линия, ESP, система за Интелигентен контрол на задвижването, система за улеснено потегляне под наклон, 6 въздушни възглавници, 5* EuroNCap, програмируем ограничител – регулатор на скоростта.

  Security-citroen-ds4

 • СИСТЕМА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА МЪТРВАТА ТОЧКА

  Система за наблюдение на мъртвата точка, която ви информира за наличие на друг автомобил в мъртвата зона на видимост, посредством пиктограма върху огледалата за обратно виждане.

  angle_mort-citroen-ds4

 • E-HDI

  Микро-хибридна технология e-HDi:110 гр. CO2/км

  e-HDi-citroen-ds4

 

ПОКАЗАТЕЛИ 

 • ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ

  Поведението на пътя на DS 4 изцяло отговаря на впечатлението за маневреност и стабилност, което се вижда и от неговия силует.  Типът на окачването предопределя динамичното поведение на автомобила, а вие оставате с впечатление, че направлявате колелата само с едно докосване на волана. Истинска покана за бягство и за движение!  DS 4 все едно е залепен за пътя и ви създава усещане за сигурност независимо от обстоятелствата. Автомобилът разполага с  окачване, което е специално проектирано за “различен” тип автомобил и  много добра маневреност.

  behavior-citroen-ds4

 • ОБОРУДВАНЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

  Поведението на пътя на DS 4 отговаря на неговия стил, осигурявайки уникално сцепление и усещане за сигурност в автомобила при всички обстоялства. Автомобилът е оборудван серийно със системи за управление на спирачното усилие (електронен разпределител на спирачното усилие и система за подпомагане при внезапно спиране) и за запазване на траекторията на движение (ABS и ESP), които гарантират оптимален контрол на автомобила в по-деликатните ситуации на управление.
  Също така, като серийно оборудване автомобилът разполага и с Системата за интелигентен контрол на задвижването. Световна технологична новост, тази система обезопасява вашите пътувания при хлъзгави терени и улеснява предвижването на DS 4 върху заснежени, замръзнали или мокри пътища.

  Security-citroen-ds4

 • ДВИГАТЕЛИ

  Наред с микро-хибридния двигател e-HDi 115 FAP, оборудван със система Stop&Startот последно поколение, DS 4 предлага два дизелови двигателя HDi 135 и HDi 160 и три бензинови двигателя VTi 120, THP 155 и THP 200. Всички те ви осигуряват ниски нива на разхода на гориво и на емисиите на CO2.

  engine-citroen-ds4

 

ЦВЕТОВЕ 

 • DS 4 - Blanc banquise
 • DS 4 - Blanc banquise

Blanc banquise

 • Blanc banquise

  Blanc banquise
 • Blanc Nacre

  Blanc Nacre
 • Bourrasque Blue

  Bourrasque Blue
 • Gris Aluminium

  Gris Aluminium
 • Gris Fluid

  Gris Fluid
 • Gris Shark

  Gris Shark
 • Hickory Brown

  Hickory Brown
 • Noir Perla Nera

  Noir Perla Nera
 • Rouge Babylone

  Rouge Babylone
 

ПОДРОБНО 

 • СИЛУЕТ

  Уникален силует

  Леко повдигнато купе, скрити задни врати, изчистени линии, истински изваян силует! Със своята новаторска визия, DS 4 притежава всички аргументи, за да ви покори.

  Навсякъде по автомобила откривате нови детайли и изпитвате нови усещния. Изпъкналите и вдлъбнати линии на дизайна, придават на DS 4 силна индивидуалност.

  Внушително повдигнатата задна част на купето показва стабилната структура, която контрастира на удължената и спортна предна част на автомобила. Остъклената площ отстрани на автомобила се съчетава чудесно с удължените му линии. DS 4 не следва другите, той създава свои писти!

  МОДЕЛИ DS

  Отличителната линия DS

  Още от пръв поглед, DS 4 потвърждава своето място сред автомобилите на емблематичната линия DS, неотдавна официално преоткрита със DS 3. Принадлежността на моделите към тази линия е гаранция за изтънченост и отличителност. Тя представя креативността на марката Citroën и нейните технологични постижения в областта на автомобилостроенето.

  От какъвто и ъгъл да погледнете автомобила, стиловите решения на DS 4 спазват обещанието за уникалност на линията DS. Предните и задните светлини създават оригинален светлинен “почерг”, който се отличава сред другите автомобили. DS 4 е хармонично цяло, където всеки детайл има своето значение.

  ИНТЕРИОР

  Вътрешен дизайн

  Вътрешната архитектура на DS 4 доказва стремежа към съвършенство. Изтънчеността в изработката на всеки елемент и качеството на избраните материали Ви пренасят в света на чистата форма елегантност.
  Всички елементи от купето се състезават за отличителност: луксозни материали, сложни графики, хармония от форми и цветове, интериор, който може да се персонализира в зависимост от индивидуалните желания на клиента….

  Да влезете в DS 4, това означава да намерите своето уютно лично пространство.
  Още от пръв поглед разбирате, че ще се чувствате много добре в този автомобил. Едно докосване на хромирания скоростен лост или естествената кожа на седалките, чиято изработка напомня каишката на скъп часовник и вие не може да устоите на желанието да седнете зад волана.

 • ВИДИМОСТ

  Видимост и осветеност

  DS 4 Ви предлага ново изживяване при управлението благодарение на изработеното по мярка на водача пост за управление. В автомобила изпъква панорамното предно стъкло, което заедно с лекото повдигане на купето, оптимизира видимостта на борда за по-добра безопасност на пътя, като предлага едновременно с това уникална зрителна перспектива. Неповторими усещания за Вашите сетива!

  Предното стъкло на DS 4 окъпва купето в светлина, която подчертава всеки цвят, всяка материал от интериора на купето. А за по-приглушена осветеност, водача и пътника отпред имат на разположение индивидуални щори със сгъваеми сенници.

  ЗВУКОВ КОМФОРТ

  Звуков комфорт

  На първо място за комфорта на борда е шумоизолацията. Област, в която  DS 4 е сред най-добрите производители: предно стъкло с изолиращ слой, шумоизолиращи прегради при двигателя, специални изолиращи материали в купето и вратите….

  Шумоизолацията и шумопоглъщането от двигателя, от аеродинамиката и движението на автомобила са осъществени непосредствено при източника, което ви гарантира приглушена и приятна атмосфера на борда.

  FREEDRIVE

  Citroën Freedrive

  Citroën FreeDrive Ви дава достъп до ново поколение забележителни услуги, които отговарят на Вашите изисквания. Тази услуга покрива всички елементи, свързани с поддръжката и комфорта, като например цялостно почистване (отвътре и отвън) на Вашия DS 4 и Ви гарантира абсолютно спокойствие.

  В случай на повреда, нашите служби за пътна помощ ще ви се притекат на помощ или ще ви предложат подходящо решение, за да ви позволят да продължите спокойно пътуването си (оборотен автомобил, настаняване в хотел, влак, самолет…).
  А когато поверите Вашия DS 4 на някой от нашите техници за периодично сервизно обслужване, на Ваше разположение веднага ще бъде предоставен оборотен автомобил.

 • КОМПАКТНОСТ

  Компактност и комфорт

  Със своята дължина от 4,27 m, ширина от 1,81 м. и височина от 1,53 m, DS 4 е безпорно един компактен автомобил. Той държи на своето обещание, което е истинско предизвикателство: да въведе многофункционалността и комфорта в своя динамичен и уникален силует. Предизвикателството е прието – 3 задни места, достъпни от скритите врати, много голям багажник и множество места за вещи…

  DS 4, е автомобил с “неограничени възможности”, които му позволяват да отговори на разнообразните нужди на клиентите и да предложи едновременно с това все по-добри динамични показатели.  DS 4  отваря хоризонт на различните типове употреба, на нови приятни изживявания на борда.

  ДОСТЪП ДО ЗАДНИТЕ МЕСТА

  Със DS 4, Вие не трябва да избирате между стил и комфортен интериор. За да се улесни достъпа до 3-те задни места,  за което марката е често критикувана при по-спортните си модели, DS 4 притежава скрити задни врати, отлично интегрирани стилово. Те се отварят само при дърпане на вградената ръкохватка в рамката на вратата.

  С цел оптимизиране на достъпа, предните врати са по-малки, по-леки и по-практични за ползване и удобни за пътниците отпред.  Така оборудван, DS 4 отговаря на предизвикателството да съчетае креативност, динамика и поливалентност.

  БАГАЖНИК

  Багажник и места за вещи

  Цялото купе на DS 4 отговаря в най-малки детайли на вашите нужди по отношение на поливалентност. Например, багажникът му със своя обем от повече от 370 литра напълно отговаря на изискванията за багажника за традиционния седан. DS 4 предлага също така множество места за вещи, които улесняват живота на борда: голяма осветена жабка,  широки джобове при предните врати и чекмедже под предната пътническа седалка.

  Централната конзола разполага с хладилна жабка с осветление, която може да побере до 4 бутилки от 0,5л., както и  зона за свързване на периферни устройства с USB жак и извод 12V. Освен това под предния подлакътник е разположен и извод 230V.

 • E-HDI

  Микрохибридна технология e-HDi 

  DS 4 не прави никакъв компромис с дизайна, но така също не прави компромиси и с технологията. С цел да се предостави уникални изживявания при управлението на автомобила, моделът предлага микрохибритната технология e-HDi  със системата Stop and Start от 2-ро поколение (с реверсивен алтернатор  и  система e-booster, която позволява стартиране на двигателя до 0,4сек.).

  Двигателят e-HDi предлага забележително удоволствие при управлението на автомобила, съчетано  с опазване на околната среда.  Микрохибридната технология e-HDi в действителност трансформира  кинетичната енергия във във фазите на намаляване на скоростта в електрическа енергия като намалява по този начин разхода на гориво и емисиите от CO2 (до 15% в града).

  ЗАБАВЛЕНИЕ ВСЕКИ ДЕН

  Забавление всеки ден 

  На борда на DS 4, Вие пътувате безпорно в първа класа с оборудванията, в услуга на Вашия комфорт: предни седалки с функция масаж с електрическо регулиране в областта на кръста  или аудио система със софтуер за звукова обработка осигуряват 3D озвучаване.                                  Вие можете също така да избирате вида на озвучаването: 4 гами с полифонични звуци за предупредителните сигнали, 3 нива сила на въздушната струя на климатичната система и различни нюанси на цвета на бордния панел от бяло към синьо.

  Програмируем регулатор/ограничител на скоростта позволява да се запаметят при спиране препоръчителни скорости, които можете да използвате  по-лесно повреме на Вашето пътуване.

  СПОКОЙСТВИЕ

  Повече спокойствие

  Тъй като удоволствието не може да бъде пълно без спокойствие на борда,  Citroën въвежда множество иновации Сréative Technologie  на борда на  DS 4. С цел да се увеличи видимостта при завой, DS 4 е оборудван с предни фарове за мъгла със статично осветяване в завой посредством допълнителен светлинен сноп. Друга иновация на Citroën : системата за наблюдение на мъртвата зона на автомобила. Основано на същия принцип като парктроника, това оборудване показва чрез пиктограма в огледалата за обратно виждане, наличието на друг автомобил в мъртвата зона.

  Citroën eTouch : Тази функция може да се активира  автоматично (или ръчно) в случай на спешни обаждания и обаждания за локализиране на автомобила, което осигурява бърза и точна интервенция в случай на инциденти.  В личния Ви профил в MyCITROËN  или от смартфон са налични и две други услуги: Citroën Carnet d’Entretien Virtuel и Citroën EcoDriving.  Те позволяват да следите Вашия разход на гориво и емисиите от CO2, да бъдете информирани за операциите по сервизно обслужване, както и да получавате предупредителни съобщения за техническото състояние на автомобила в реално време.