СИЛНИ СТРАНИ

Качество

Качество, достойно за доверието на професионалистите: над 4 милиона км пробег за тестване на техническта база. Изменение на голям брой елементи, като например отвора за челното стъкло или пантите на вратите.

qualite

ПОКАЗАТЕЛИ

Показатели

Бяха осъществени специфични тестове:
– общо 30 000 км по неравни пътища, при празен автомобил и при пълно натоварване, за да се тества структурата на купето, комфорта и издръжливостта;
– 1 000 преминавания през брод в 10 см вода, за да се провери водонепропускливостта на изолацията и преминаване през тунел с няколко сантиметра вода, при което се разпръсква солена вода, за да се тества устойчивостта на корозия;
– повече от 500 цикъла тестове на писти със слабо сцепление, за да се изпита поведението на пътя;
– 500 000 цикъла тестове на отваряне и затваряне на вратите, симулиращи най-сурова експлоатация в продължение на 10 години.

Jumper_PerformancesEprouvées

ПОДРОБНО

Разнообразни силуети

При създаването на Новия CITROËN Jumper Марката е използвала нaй-доброто от своето нау-хау по отношение на структурата, ергономичността (връзка със света и комфорт), безопасността и икономичността при ползване.

Тази нова версия демонстрира здравина и надеждност, независимо от обстоятелствата, с което ви гарантира по-голямо спокойствие при ползване и управление на автомобила в ежедневието.

CITROËN осигурява още по-високо качество на Новия Jumper, който е безценен ваш помощник, като предлага по-добър дизайн, по-голям комфорт, повече полезни технологии… на разумна цена.

Гамата на Новия CITROËN Jumper предлага голямо разнообразие от силуети с 4 възможни дължини (L1, L2, L3, L4) на 3 междуосия (3 м; 3,45 м; 4,04 м) и 3 височини (H1, H2, H3) при фургоните. Общо CITROËN Jumper предлага 8 силуета при фургоните с обем от 8 до 17 м3.