February 23, 2015

АВТОМОБИЛЕН САЛОН ЖЕНЕВА 2015

АВТОМОБИЛЕН САЛОН ЖЕНЕВА 2015

DS ОТВАРЯ НОВА СТРАНИЦА

На специално събитие, в рамките на автомобилното изложение в Женева, марката DS ще покаже за пръв път новия DS 5. С този модел,  DS отваря една нова страница в своята история! С нова предница – DS Wings – двигатели с отлични показатели, технологии ‘high-tech’ и опита на световни луксозни къщи, новият DS 5 излъчва превъзходство и оригиналност. Тази международна среща е отличен повод за DS, новата премиум марка, да заяви отново своята амбиция : да възстанови традицията на френското автомобилостроене във високия клас автомобили. Щандът на DS ще бъде разположен в зала 6. Автомобилното изложение ще бъде отворено за широката публика от 5 до 15 март .

За първи път DS ще се представи като марка на 85-тото издание на Автомобилен салон Женева. На изискания щанд, който ще демонстрира и внимание към детайла, DS ще покаже последните си модели и ще представи различни услуги.

Освен новия DS 5 и концептуалния DIVINE DS, на откриването на салона, посетителите ще видят на щанда и две изненади, специално подготвени за срещата с автомобилните фенове.

НОВИЯТ DS 5 : ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА МАРКАТА DS

Представен на автомобилното изложение в Женева 2015, новият DS 5, флагманът на DS и олицетворение на идентичността на марката ще покаже нова предница, както и някой други подобрения, които го превръщат в достоен представител на DS !

Авангарден стил, динамично поведение, изисканост и внимание към всеки детайл, технологии ‘high-tech’ на борда, новият DS 5 има всички атрибути, характерни за настоящите и бъдещи модели на марката.

Много важен елемент за всички премиум автомобили, това е предницата. Новата маска на  DS 5 има изразен характер. Вертикалната решетка –  DS Wings – е със скулпториран дизайн, лого DS разположено в средата и е препратка към легендарния DS. Фаровете са с технология Xénon Full LED.

По отношение на интериора, клиентите ще разполагат с тактилен екран от последно поколение, който придава на бордното табло още повече стил. От лансирането ще се предлага избор измежду пет двигателя с отлични показатели – в това число мощ  (с въртящ момент до 400 Nm в зависимост от мотора) и енергийна ефективност (с емисии, намалени до 100 г/ км и дори 90г/км, според двигателя).

Тези нови елементи, заедно с всичко онова, с което автомобилът е разпознаваем – авангарден стил, изисканост, внимание до най-малкия детайл, позиция на управление ‘Cockpit’ (като в пилотска кабина) – превръщат новия DS 5 повече от всякога в посланик на марката DS.

 DIVINE DS : БЪДЕЩЕТО НА МАРКАТА DS

Показан за пръв път на автомобилното изложение в Париж през 2014, концептуалният модел DIVINE DS е въплъщение на традициите на марката и нейното бъдеще. Разработен и конструиран в Париж, този манифест на стила е смесица от изисканост и технологии. Той е с компактен силует, с четири врати, стилът му е расов и очарователен и е подсилен допълнително от графични елементи. Интериорът му е смел и уникален. Фаровете му са с футуристичен дизайн и лазерна технология, в допълнение към LED светлините, задното стъкло е покрито с малки плоскости, които се повдигат, за да оптимизират аеродинамичността, постът му за управление е от типа ‘cockpit’, при който всичко е вдигнато…

DIVINE DS въвежда понятието ’Hypertypage’ (‘Хипертипаж’) . Това ново понятие, отвъд персонализацията, позволява на клиента да избере измежду три интериорни хармонии, достойни за висша мода, при които са използвани рядко срещани в автомобилния свят луксозни материи –  ‘Parisienne Chic’,  ‘Mâle’ и ‘ Fatale Punk’. Тази иновация показва желанието на DS да създава за клиентите си автомобили, които са точно отражение на техния характер.

НОВИ УСЛУГИ НА БОРДА

Автомобилите DS се отличават със своите иновативни технологии и услуги, ориентирани изцяло към клиента :

· Нов тактилен екран, който през първата половина на 2015 ще започне да се монтира на всички модели. Екранът на DS 5 е от последно поколение и е съвместим с новата система New Mirror Screen. Тя дава достъп и качва директно цялата информация от смартфон на екрана на автомобила.

· DS Connect Box, иновативна комбинирана услуга, разработена да отговори на нуждите на клиентите по отношение на сигурност, печелене на време, бюджет и комфорт. DS Connect Box работи с помощта на GPS модул и SIM – карта, интегрирана в автомобила.

Следните четири услуги са включени в пакета :

пакет SOS & Assistance : автоматично спешно повикване или свързване с платформата за спешни повиквания с натискане на бутон « SOS ».

пaкет Monitoring : виртуална сервизна книжа (автоматично следене на пробега и напомняне за предстоящи посещения в сервиз за поддръжка) и доклади за използването на автомобила.

пакет Mapping : локализиране на автомобила, данни за маршрутите, които изминава и друга информация – в случаите, в които се управлява от трето лице.

пакет Tracking : локализиране на автомобила 24/24, 7/7, в случай на кражба.

· Накрая, новото мобилно приложение – MyDS – съвместимо с iOS/Androïd. MyDS включва набор от функции, свързани с автомобила : локализиране къде е паркиран той, пешеходна навигация до крайната точка, напомняне за предстоящи посещения в сервиз, свързани с поддръжката, достъп до документи на автомобила и др. Целта на приложението е да предложи на клиента пълно обслужване по време на цялото му пътуване, посредством иновативни и интуитивни услуги, детайлна информация за автомобила и специални оферти, само за собственици на DS.