Citroën Advanced Comfort®

Citroën Advanced Comfort®

Нашата цел за почти 100 години:

КОМФОРТ ПРИ ШОФИРАНЕ!

600x430_2Още от основаването си през 1919 г., Citroën е в челните редици на автомобилния комфорт. Днес лидерството й се илюстрира с духа на марката “Бъди различен чувствай се добре” и е заложено в четирите ключови цели на програмата  Citroën Advanced Comfort®: да се осигури среда на пътуване без напрежение, да се опрости животът на борда, да се предложи безпроблемна употреба и да се осигури усещане за вътрешно спокойствие.

КЪДЕ ДА НАМЕРИТЕ CITROËN ADVANCED COMFORT®?

600x430_3

Със Citroën Advanced Comfort® технологията и комфортът са интегрирани, за да надхвърлят Вашите очаквания. Лесно е да откриете и научите за програмата Citroën Advanced Comfort®.
Трябва само да потърсите логото на Citroën Advanced Comfort® в горната част на страницата и да пуснете видеото, за да откриете изключителните функции за комфорт на избрания от Вас автомобил.

… И ОСВОБОЖДАВА МАКСИМАЛНО ПРОСТРАНСТВО

УЛЕСНЯВА ЖИВОТА НА БОРДА

600x430_4Вие прекарвате много време в автомобила си. Ето защо Citroën се старае с всички сили да направи пътуването Ви възможно най-комфортно с проектирането на просторен, подреден и функционален интериор с много места за съхранение. Може да разполагате с цялото пространство, от което се нуждаете с Top Box® на Citroën C4 Cactus или the Modutop® на Citroën Berlingo, за да съхраните всичко лесно достъпно, без да претрупвате Вашия автомобил!

DISCOVER THE CITROËN C4 CACTUS TOP BOX

DISCOVER THE CITROËN BERLINGO MODUTOP

ПЪТУВАНЕ БЕЗ НАПРЕЖЕНИЕ

600x430_5

Спокоен и отпуснат. Така ли искате да се чувствате, когато сте в движение? Програмата Citroën Advanced Comfort® е предназначена да достави нов вид комфорт, при който всичко е много тихо и достъпно, за да можете да се отпуснете и да се насладите на пътуването си. В допълнение към нашите удобни седалки и тихата кабина, шумът и вибрациите от пътя са намалени до минимум, така че всеки автомобил Citroën да предостави несравним комфорт за всеки пътник.

Новият Citroën C4 Picasso и Grand C4 Picasso перфектно демонстрират опита Citroën в интериора. Приветливост, светлина, простор и топлина, които Ви карат да се чувствате у дома си от момента, в който се качите. Важна част от това изключително усещане е функцията Relax*, която осигурява максимален комфорт на мини ван за всички чрез използване на висококачествени технологии.

*Стандартна за  Hype Grey интериор и предлагана допълнително за Dune Grey интериор.

БЕЗПРОБЛЕМНО ИЗПОЛЗВАНЕ

600x430_6Проблемите с връзката и часовете телефониране отстрани на пътя са неща от миналото. С практичните и интуитивни технологии за помощ при шофиране, както и с подобрената свързаност на личните Ви устройства, Вие оставате свързани с Вашия автомобил. Ежедневното шофиране става все по-удобно, по-лесно и безопасно.

… БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЛИЧНИЯ АСИСТЕНТ НА CITROËN ADVANCED COMFORT®!

ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ

600x430_7

След много натоварен ден всички трябва да си поемем дъх!

Чрез новата технология и интелигентния дизайн Citroën Advanced Comfort® е програма, която Ви държи физически и психически отпуснати и отпочинали! За да направи това, Вашият автомобил е проектиран за създаване на спокойно усещане, с ненатрапващо се и регулируемо околно осветление, меки и привлекателни материали, както и здравословно качество на въздуха.

Защо да не бъде интериорът на Вашия автомобил източник на спокойствие и благополучие?

Можете да се убедите сами!

DISCOVER THE CARS IN THE PROGRAMME

… И НЕ СЕ БЕЗПОКОЙТЕ ЗА НИЩО СЪС CITROËN ADVANCED COMFORT® !