September 16, 2014

DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT

DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT

СРЕЩАТА НА ДВЕ ШИКОЗНИ ПАРИЖАНКИ

Дизайнерският център на DS и Ines de la Fressange Paris обединиха усилията си и създадоха два уникални и съблазнителни концептуални модела DS 3 и DS 3 CABRIO. Те са резултат от срещата на марката с един свободен дух от света на модата, който с погледа на експерт подбра графичните елементи, материите и цветовете.

Двата концептуални автомобила предлагат забележителен и добре премерен стил, характерен за шикозната парижанка, която е едновременно елегантна, дръзка, модерна и независима.

От утре двата модела ще бъдат изложени предпремиерно в DS WORLD PARIS, а от 4 октомври DS 3 ще бъде представен на щанда DS на Световното Автомобилно изложение в Париж.

Обединяването на усилията на DS 3 и на марката Ines de la Fressange Paris, която участва в създаването на тези два концептуални автомобила, преди всичко е естествена среща на една модна икона с една автомобилна икона, които споделят еднаква страст към елегантността, изтънчеността и модерния стил.

Двата уникални автомобила се отличават първо по съчетанията на цветовете на каросерията, които са едновременно семпли и стилни. DS 3 е в сатинирано син цвят (Bleu Encre), който елегантно се съчетава с блестящото черно (Noir Onyx) на покрива. Точно на обратно, DS 3 CABRIO е в блестящо черно (Noire Perla Nera), което подчертава матово синия платнен покрив (Bleu Infini). Този нов цвят на покрива допълва възможностите за персонализация, предлагани от DS 3 CABRIO. И двете версии са оборудвани с нови джанти 17’’Aphrodite с диамантен ефект, които придават динамичност на стила.

Създадени, за да акцентират върху DS 3 с новия светлинен подпис, тези две версии са оборудвани изключително с червени черупки на огледалата «Rouge Ines». DS 3 предлага разнообразни елементи за персонализация, като трицветен стикер от типа «Aéropostale» (въздушна поща), който украсява задната част на автомобила като фриз, емблема Ines de la Fressange Paris с емайлиран ефект върху средната колона, както и центрове на колелата с логото DS и плетеница DS в цвят Rouge Ines. Трите цвята синьо, бяло и червено недвусмислено показват парижкият произход на двете марки и страстта им към елегантността и лукса по френски маниер.

DS 3 & DS 3 CABRIO Ines de la Fressange Paris Concept предлагат идентичен интериор, в който внимателно са съчетани трите емблематични за този съюз цвята. Тук водещи са персонализацията и изтънчеността. Седалките са с кожена тапицерия в цвят Bleu Granit, върху която изпъкват бели шевове. Подглавниците също са покрити с изключителна висококачествена кожа, върху която отново откриваме външния мотив «Aéropostale». Бордното табло е уникално, благодарение на червения си цвят Rouge Ines и на емайлираната си емблема. И за да е пълен комфорта на пътниците, постелките за пода също внасят нотка изтънченост, благодарение на канта в цветовете на «Aéropostale».

Двата концептуални автомобила DS 3 & DS 3 CABRIO са изключително стилни. Те са перфектно отражение на парижкия шик и напълно в духа на DS 3, предлагат разнообразни възможности за персонализация.