June 16, 2014

DS, ПОСЛАНИК НА ПАРИЖ С WWW.DSWORLD.PARIS

DS, ПОСЛАНИК НА ПАРИЖ С WWW.DSWORLD.PARIS

На 5 юни 2014 г., Марката DS лансира интернет разширението си ".paris" за DS WORLD PARIS, витрината, разположена в 8-ми квартал. Избран да бъде един от седемте посланика на ".paris", DS още веднъж напомня за парижките си корени с новия си уеб адрес: www.dsworld.paris

Париж става един от първите градове в света, които предлагат разширение на домейн на свое име. Очарован от този похват, който напомня за парижките му корени, DS беше избран заедно с Айфеловата кула и с пет други марки да бъде посланик на разширението “.paris”. Днес DS лансира за парижкия си сайт, DS WORLD PARIS, интернет адреса www.dsworld.paris.

“Открит на 27 ноември 2013 г., DS WORLD PARIS, разположен в сърцето на златния парижки триъгълник, е място за продажба и преживявания, където са изложени моделите DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4 и DS 5, които съставят гамата DS в Европа и се произвеждат във Франция. Проектирана като луксозна витрина, тази сграда е и място, което въплъщава ценностите на DS чрез качеството на използваните материали, своя дизайн, посрещането и услугите, които предлага. DS, е съчетание на забележителен стил, изтънченост във всеки детайл и технологии. Ценности, които препращат към асоциациите относно Париж, столица на лукса и на модата. Стори ни се очевидно, че DS WORLD PARIS трябва незабавно да получи своя интернет адрес с разширение “.paris”.”, сподели Филип Клаврол, Директор Стратегия и опит на Марката DS.

Според Ив Бонфон, Генерален директор на Марката DS, “В момент, когато DS набира скорост като отделна автомобила марка, за нас е гордост тя да стане посланик на разширението “.paris”. Световната слава на Париж върви ръка за ръка с нашето развитие в световен мащаб. Днес на най-големия автомобилен пазар в света, когато един китайски клиент закупи DS, той купува нещо повече от обикновен автомобил, той купува парижкия дух. Впрочем, нашето последно творение, DS 3 с новия си светлинен „подпис”, съчетава технологичното нау-хау на ксеноновите фарове Full LED с възможности за персонализация като новата декорация, наречена “Irrésistible Paris” (Неустоимият Париж). Затова е съвсем естествено това, че DS върви редом с града Париж като посланик на тази дигитална иновация, защото кой по-добре от DS може да въплъти духа на Париж в един автомобил?”.