April 22, 2015

DS WORLD PARIS

DS WORLD PARIS

SWAROVSKI РАМО ДО РАМО С DIVINE DS

След като беше домакин на студио Harcourt преди няколко месеца, DS WORLD PARIS се пренася в света на модата и посреща Swarovski. В тази нова атмосфера, посетителите ще могат да видят отблизо концептуалния модел Divine DS, под блясъка на световноизвестните кристали Swarovski. Колекцията пролет-лято 2015 на марката също ще бъде представена.

DIVINE DS, ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН АВТОМОБИЛ, ИЗЛЪЧВАЩ СВЕТЛИНА

Показан за пръв път на автомобилното изложение в Париж през 2014, концептуалният модел DIVINE DS е въплъщение на традициите на марката и нейното бъдеще. Разработен и конструиран в Париж, този манифест на стила е смесица от изисканост и технологии. Той е с компактен силует, с четири врати, стилът му е расов и очарователен и е подсилен допълнително от графични елементи. Интериорът му е смел и уникален. Фаровете му са с футуристичен дизайн и лазерна технология, в допълнение към LED светлините, задното стъкло е покрито с малки плоскости, които се повдигат, за да оптимизират аеродинамичността, постът му за управление е от типа ‘cockpit’, при който всичко е вдигнато…

DIVINE DS въвежда понятието ’Hypertypage’ (‘Хипертипаж’) . Това ново понятие, отвъд персонализацията, позволява на клиента да избере измежду три интериорни хармонии, достойни за висша мода, при които са използвани рядко срещани в автомобилния свят луксозни материи –  ‘Parisienne Chic’,  ‘Mâle’ и ‘ Fatale Punk’. Тази иновация показва желанието на DS да създава за клиентите си автомобили, които са точно отражение на техния характер.Лъскавата черна кожа в интериора е обшита с кристали. Всички тези различни интериорни решения могат да се видят в DS PARIS.

МОДЕЛИТЕ НА НАТАЛИ КОЛИН: КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2015 В ДУХА НА АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ 

Новата атмосфера в DS World Paris включва и представяне на колекцията бижута пролет-лято 2015 на Swarovski, вдъхновена от градина на мечтите. “Природата винаги е била нещо много специално за Swarovksi,” казва в тази връзка артистичния директор на компанията Натали Колин. “Колекцията Кристална Градина потвърждава нашия копнеж за новости, намиращи израз в стилизиране на фауна, флора и техните представители и представяйки техните плавни и женствени линии.” Колекцията напълно отговаря на тенденциите и се отличава с ефектните и бляскави елементи, с които Swarovski е позната. Заедно с колекцията ще бъде изложена и рокля DKNY, която е част от благотворителния търг Little Black Dress, организиран в Ню Йорк. Парите събрани от търга  са за борбата срещу рака. Уникалната рокля е създадена от Дона Карън и още 20 дизайнера, чиято задача е била да зашият на нея 2,600 кристала Swarovski. Изключително елегантната рокля се показва ексклузивно и всички запалени по модата могат да я видят в Ds World Paris.