September 4, 2015

НОВ КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ CITROËN CACTUS M: ОСВОБОДИ СЪЗНАНИЕТО СИ!

НОВ КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ CITROËN CACTUS M: ОСВОБОДИ СЪЗНАНИЕТО СИ!

Citroën представя на световна премиера концептуалния модел, вдъхновен от Méhari: CITROËN CACTUS M. С този нов концептуален автомобил, Citroën предлага интерпретация на C4 Cactus "за движение сред природата", вариант пълен със свежест и оптимизъм.

Вече загатнат от характера на CITROËN C4 Cactus, стилът на концептуалния модел CACTUS M е на един още по-ярко изразен „боец”, затвърждавайки връзката му с концептуалния модел Citroën Aircross, представен в Шанхай през април. Калниците му са изваяни около колелата, за да го направят по-набит и мускулест.

CITROËN CACTUS M разполага с две дълги врати, които акцентират компактността на превозното средство. Излети като моноблок от пластмаса те са особено маневрени и в същото време намаляват общата маса на автомобила.

За безкомпромисна употреба, вътрешността на автомобила може да се измива цялостно с водна струя, благодарение на вградените канали в нишите за краката. Вдъхновени от света на сърфа, седалките са замислени като цели неопренови костюми и са покрити с цветна неопренова материя, която осигурява комфорт и не пропуска вода.

CACTUS M CITROËN се отличава също със своята модулност, предложена от покривна рейка, която позволява на пътниците да подреждат цялата си екипировка (уейкборд, уиндсърф …). Всичко е предназначено да осигури комфорт и спокойствие.

Възможно е CACTUS M да се превърне в истински бивак за двама и по този начин да продължи откривателството. Благодарение на умна система за сваляне, задната седалка удължава багажника, който като се отваря предлага легло за двама.