March 16, 2015

НОВИЯТ DS 5

НОВИЯТ DS 5

ИЗБРАН ЗА НАЙ-ДОБРИЯ СЕРИЕН АВТОМОБИЛ НА АВТОСАЛОНА В ЖЕНЕВА ОТ AUTO PLUS И RTL

Представен на световна премиера на международния Автомобилен салон в Женева, Новият DS 5 беше избран от Auto Plus и RTL за Най-добър сериен автомобил на Салона’.
Това е ключово отличие както за автомобила който ще се продава от юни 2015 г. в Европатака и за Марката DS  – лансирана съвсем наскоро

След концептуалния автомобил DIVINE DS, отличен миналия септември с наградата ‘Най-добър концептуален автомобил’ на Световното автомобилно изложение в Париж, сега е ред на новия DS 5.

Представен на световна премиера в  Женева, новият DS 5 – флагманът на Марката DS –  получи наградата ‘Най-добър сериен автомобил на Салона’, присъдена от Auto Plus и RTL.

Тази награда е резултат от гласовете на читателите, зрителите и интернет потребителите на тези медии, които в продължение на петнадесет дена имаха възможността да изберат предпочитания от тях автомобил. В конкурса участваха около четиредесет нови автомобила в четири различни категории: сериен автомобил, зелен автомобил, концептуален автомобил и предпочитан от децата автомобил.

Новият DS 5 събра 30 % от гласовете в своята категория и по този начин се открои сред 14-те конкурентни автомобила. 

Участниците в гласуването бяха съблазнени от авангардния му стил – с вертикално ориентираната, изваяна решетка – от изтънчеността му и от вниманието, отделено на детайлите, както и от ‘хай-тек’ технологиите – като например фаровете, оборудвани с технологията DS LED Vision и поста за управление, тип кокпит със сензорен екран 7’