Обяви за работа

Обяви за работа

Проверете актуалните свободни позиции и кандидатствайте!

Ако желаете да станете част от нашия екип и смятате, че отговаряте на изискванията за обявените свободни позиции, очакваме Вашите документи на посочените към съответната обява и-мейл адреси.

Ако желаете да фигурирате в нашата база данни от потенциални служители, изпратете Вашите документи на christina.manolova@citroen.bg.

С подаване на документите за кандидатстване за обявената позиция, декларирате, че сте съгласни личните данни, които предоствяте доброволно, да се обработват за целите на осъществяването на подбор. Уведомяваме Ви, че личните Ви данни се обработват в съответствие с българското и европейското законодателство, в областта на защитата на личните данни.

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ:

(1) Търговско-сервизен център Дианабад, гр. СОФИЯ търси да назначи автомеханици с опит. Ако желаете да кандидатствате, изпратете своето CV на ivo.kotzev@citroen.bg

(2) Търговци нови автомобили за СОФИЯ. Предишен опит е предимство. Ако желаете да кандидатствате, изпратете своето CV на marketing@citroen.bg и christina.manolova@citroen.bg