NEW C3 AIRCROSS SUV ЗА 280 ЛВ.С ДДС/МЕСЕЦ

НОСИТЕЛ НА НАГРАДИТЕ "BEST BUY CAR OF EUROPE 2018" на AUTOBEST и "ГРАДСКИ SUV" И "АВТОМОБИЛ НА 2018" НА ARGUS

NEW C3 AIRCROSS SUV ЗА 280 ЛВ.С ДДС/МЕСЕЦ

Запознайте се с модела и се запишете на тест при най-близкия представител на Ситроен!

Представяме Ви най-просторния и модулен SUV в компактния сегмент! C3 AIRCROSS предлага безпрецедентна персонализация с 85 цветови комбинации и 5 цветни пакета за интериора. Моделът разполага с 12 системи в помощ на управлението, съвременни технологии за свързаност и двигатели от последно поколение, които гарантират отлично представяне. С3 AIRCROSS COMPACT SUV е носител на наградите на ARGUS “ГРАДСКИ SUV” и “АВТОМОБИЛ НА 2018 ГОДИНА”“BEST BUY CAR OF EUROPE” за 2018 г. на AUTOBEST и е номиниран за престижната европейска награда CAR OF THE YEAR 2018! Бензиновите двигатели на модела, Pure Tech, са носители на наградата “Международен двигател на годината”. Само 10 дни след неговото лансиране в Европа са продадени 9 000 автомобила и така той се нарежда на второ място по продажби в гамата на Ситроен.

C3 AIRCROSS COMPACT SUV: ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

НАЙ-ПРОСТОЕРН ИНТЕРИОР В СЕГМЕНТА & МОДУЛНОСТлидер в сегмента по отношение на височината до тавана и мястото за коленете отзад, плъзгащи се 150 мм напред задни седалки, обем на багажника до 520 л, сгъваща се седалка на пасажера отпред до равно положение, което дава възможност за превозване на предмети с дължина до 2.40 м.

GRIP CONTROL С HILL ASSIST DESCENT – 5 режима на работа: стандартен, сняг, кал, пясък и ESP OFF. Благодарение на тази система C3 AIRCROSS се движи по всякакви пътища и при всякакви условия. В комбинация с Grip Control, функцията Hill Assist Descent поддържа ниска скорост на автомобила, което гарантира пълна безопасност при спускане на стръмни слонове.

РАЗГЪВАЩ СЕ ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ НА НИВОТО НА ПОГЛЕДА – извежда в зрителното поле на водача полезна информация за управлението на автомобила (данни за скоростта, настройките на регулатора/ограничителя на скоростта и др.). Информацията се прожектира върху разгъващ се цветен дисплей, разположен на нивото на погледа на водача и не се налага той да отклонява вниманието си от пътя в нито един момент.

12 СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА – безключов достъп и стартиране на автомобила,  камера Top Rear Vision, асистент за паркиране, който открива свободно място и управлява маневрите напълно безопасно (Park Assist), функция за аварийно спиране с детектор за пешеходци (Active City Break), система за наблюдение на мъртвата точка, система за предупреждение при неволно (без да е включен съответния мигач)напускане на пътното платно, цветен дисплей на нивото на погледа, система за разпознаване на ограничението на скоростта и изпращане на препоръка за водача, Grip Control с Hill Assist Descent, система за автоматично превключване на светлините, система за следене поведението на водача и предупреждение при разсейване, система за подканване за почивка след 2 часа шофиране със скорост над 60км/ч.

ОТВАРЯЩ СЕ СТЪКЛЕН ПАНОРАМЕН ПОКРИВ – с електрическо управление, щедри размери (почти 1м вътрешна остъклена площ) и слънцезащитни щори. Единствен модел в сегмента, който предлага такъв покрив!

СВЪРЗАНОСТ – възможност за безжично зареждане на смартфон чрез специална вградена подложка в централната конзола, функция MirrorScreen, която свързва смартфон с автомобила и извежда всички приложения от телефона на 7-инчовия дисплей в колата, навигационна система Citroen Connect Nav и Citroen Connect Box.

ЕФЕКТВНИ ДВИГАТЕЛИ – бензинови двигатели PureTech с мощност 82, 110 и 130 к.с., носители на наградата “Международен двигател на годината” и дизелови, BlueHDi, с мощност 100 и 120 к.с.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ – индивидуалност, която се адаптира към Вас! 85 цветови комбинации на екстериора и 5 различни цветни пакета за интериора.

*Лизинг с опция за придобиване за 60 месеца при 25% първоначална вноска и 25% остатъчна стойност. Цената важи за C3 Aircross LIVE, Pure Tech 82 BVM. Гаранция на автомобила: 5 години или 100 000 км.