C3 AIRCROSS COMPACT SUV

ПРЕМИЕРА НА АВТОСАЛОН СОФИЯ 2017 НОМИНИРАН ЗА ЗЛАТЕН ВОЛАН 2018 ФИНАЛИСТ НА AUTOBEST 2018

C3 AIRCROSS COMPACT SUV

НАЙ-ПРОСТОРНИЯТ SUV В СВОЯ СЕГМЕНТ НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ПО ВРЕМЕ НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2017

Заповядайте на Автомобилен салон София и се запознайте с най-просторния и модулен SUV в компактния сегмент! C3 AIRCROSS предлага безпрецедентна персонализация с 85 цветови комбинации и 5 цветни пакета за интериора. Моделът разполага с 12 системи в помощ на управлението, съвременни технологии за свързаност и двигатели от последно поколение, които гарантират отлично представяне. С3 AIRCROSS COMPACT SUV е номиниран за престижната награда ЗЛАТЕН ВОЛАН НА ГОДИНАТА за 2018 г. на сп. AutoBild и е сред 6-те финалиста в конкурса AUTOBEST за 2018 г.! Само 10 дни след неговото лансиране в Европа са продадени 9 000 автомобила и така той се нарежда на второ място по продажби в гамата на Ситроен. Изберете своя нов C3 AIRCROSS ПО ВРЕМЕ НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ СПЕЦИАЛНИ ТЪРГОВСКИ УСЛОВИЯ ЗА МОДЕЛА.

C3 AIRCROSS COMPACT SUV: ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

НАЙ-ПРОСТОЕРН ИНТЕРИОР В СЕГМЕНТА & МОДУЛНОСТ – лидер по отношение на височината до тавана и мястото за коленете отзад, плъзгащи се задни седалки, обем на багажника до 520 л, сгъваща се седалка на пасажера отпред до равно положение

GRIP CONTROL С HILL ASSIST DESCENT – 5 режима на работа: стандартен, сняг, кал, пясък и ESP OFF. Благодарение на тази система C3 AIRCROSS се движи по всякакви пътища и при всякакви условия. В комбинация с Grip Control, функцията Hill Assist Descent поддържа ниска скорост на автомобила, което гарантира пълна безопасност дори и при спускане на стръмни слонове.

РАЗГЪВАЩ СЕ ЦВЕТЕН ДИСПЛЕЙ НА НИВОТО НА ПОГЛЕДА – извежда в зрителното поле на водача полезна информация за управлението на автомобила (данни за скоростта, настройките на регулатора/ограничителя на скоростта и др.). Информацията се прожектира върху разгъващ се цветен дисплей.

12 СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА – безключов достъп и стартиране,  Top Rear Vision, Park Assist, функция за аварийно спиране Active City Break, система за наблюдение на мъртвата точка, система за предупреждение при неволно напускане на пътното платно, цветен дисплей на нивото на погледа, система за разпознаване на ограничението на скоростта и препоръка за водача, Grip Control с Hill Assist Descent, система за автоматично превключване на светлините, система за следене поведението на водача и предупреждение при разсейване, система за подканване за почивка.

ОТВАРЯЩ СЕ СТЪКЛЕН ПАНОРАМЕН ПОКРИВ – с електрическо управление, щедри размери, слънцезащитни щори. Единствен модел в сегмента, който предлага такъв покрив!

СВЪРЗАНОСТ – възможност за безжично зареждане на смартфон, функция MirrorScreen, Citroen Connect Nav и Citroen Connect Box.

ЕФЕКТВНИ ДВИГАТЕЛИ – бензинови двигатели PureTech с мощност 82, 110 и 130к .с. и дизелови, BlueHDi, с мощност 100 и 120 к.с.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ – индивидуалност, която се адаптира към Вас! 85 цветови комбинации на интериора и 5 различни цветни пакета за интериора.