МЯСТОТО

Légende ci-dessous
МЯСТОТО

C42, МЕЖДУНАРОДНАТА ВИТРИНА НА CITROËN

01_Vitrine-internationale

Насладете се на ново приключение в C_42, международният изложбен салон на Citroën на Шан-з-Елизе 42 в Париж. Над 10 милиона посетители вече откриха тази уникална, забавна и образователна локация, откакто е отворена през 2007 г.

Шан-з-Елизе 42 е собственост на Citroën от 1927 г. През годините е бил клон на Марката, ресторант и шоурум.През 2007 г. е върнат към оригиналната си роля на международна витрина на Citroën.

Предлагайки невероятна гледка към Париж, зона за отдих, изложбена площ и кът за Citroën Racing , C_42 насърчава комуникацията и дискусиите около Citroën .
Изложбите илюстрират миналото и настоящето на Марката и хвърлят поглед в бъдещето на автомобилите.

Стъклената архитектура на C_42

02_Architecture-de-verre

Тази оригинална витрина е сред създадените през късния 19-ти век сгради на Шанз-Елизе. Единствената сграда, предназначена да приюти само една Марка. Проектът за С_42 е разработен и изпълнен от архитекта Мануел Готран след международен конкурс.

Създаден да илюстрира иновативния подход на Citroën, C_42 е прозрачна сграда с растящи по фасадата шеврони, демонстрираща креативността на Марката.Тази стъклена обвивка е дом на “дървото на автомобилите”, представящо продуктите и актуалните събития.

C_42, една жива витрина, променяща се със “сезоните” на Марката

03_C42,-une-vitrine-vivante...

Всеки сезон представя на посетителите нова тематика: представянето на нов модел, спортни постижения, ключови за Citroën ценности, като грижа за околната среда, Créative Technologie и т.н.

Помещенията предлагат две ключови зони, които остават достъпни през всеки сезони. На последния етаж на сградата Салонът на Citroën ви предлага да се запознаете в реално време с всички новости, свързани с марката в социалните мрежи. На ниво -1, Citroën Racing ви кани да усетите тръпката от шофирането на DS3 WRC с 4D кино.