Резервни части

Резервни части

Оригинални Резервни части и Аксесоари

Трите вида части

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ CITROËN

Гамата оригинални резервни части Citroën се ангажира да запази първоначалното доверие, което Вие сте гласували на марката, закупувайки Вашия автомобил.
Оригиналните резервни части отговарят на много стриктни изисквания:
– Идентични са с използваните при производството на Вашия Citroën.
– Подлагат се на същата серия строги тестове и проверки (корозия, надеждност, издръжливост, специфични тестове за всеки тип части), както частите, използвани при производството на Вашия автомобил.
Защо да изберем оригинална резервна част:
– За да запазите оригиналното качество на Вашия Citroën, както по отношение на комфорта при управление, така и по отношение на сигурността.
– За да осигурите дълъг живот на Вашия Citroën, благодарение на качеството и надеждността на частите.

ЗАВОДСКИ ВЪЗСТАНОВЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Ако държите на икономичната поддръжка на автомобила си и сте загрижен за екологията, гамата на Citroën от заводски възстановени оригинални части е решението за Вашия автомобил.
– Заводски възстановените резервни части са обновени в заводите на марката Citroën, съгласно изключително стриктна процедура и отговарят на всички норми за качество на конструктора.
– Имат гарантирано съотношение качество / цена.
– За база се ползват употребявани компоненти и части, демонтирани от автомобили с марка Citroën, по време на ремонта им в сервизите на оторизираната мрежа.
– Събирането на употребявани части за възстановяване, с цел повторното им използване, е част от ангажиментите на Автомобили Citroën за ограничаване на отпадъците от автомобилите и опазване на околната среда.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ EUROREPAR

Създадена от Citroën през 2003 година, EUROREPAR е отговор от Citroën на очакванията на клиентите, притежаващи стари автомобили от всички марки в рамките на сервизното обслужване на техния автомобил на приемливи цени.
Защо EUROREPAR е разумен избор:
– Резервни части и консумативи с гарантиран произход.
– Гама резервни части, избрана сред най-добрите доставчици.
– Части одобрени от конструктора, съобразно точно определени изисквания.
– Конкурентни цени, гарантирано съотношение качество / цена.