Зимни аксесоари и консумативи с 20% отстъпка

СИЛНИ СТРАНИ

Представяме Ви Citroën SpaceTourer Business lounge, 7-местен автомобил за Вашия бизнес, създаден да превозва клиентите Ви в атмосфера от най-висок клас.

ПОКАЗАТЕЛИ

BlueHDi

Зимата подлага на изпитание, както водачите, така и автомобилите. Ниските температури и замръзването могат да се окажат проблем, затова подгответе се още сега. Вземете сега 20% отстъпказа утвърдени консумативи за Вашия Citroen. Не оставяйте нищо на случайността. О15 ноември до 31 декемврикупете зимна течност за чистачки, препарат против замръзване на горивото, добавка за гориво или комплект зимна козметика за автомобил и повече не се тревожете за ниските температури.

Не просто бъдете спокойни, насладете се на зимата и предстоящите снежни дни. Само до <strong>31 декември</strong> Ви подаряваме и <strong>20% отстъпка</strong> за за куфари за багаж, барове и багажници за ски, джанти и вериги за сняг, за да вземете всичките си топли дрехи и екипировка с Вас и да стигнете до най-заснежените ски писти.

Промоционалните условия са валидни и приложими за покупка на избраните артикули и категории от оторизираните дилърства и сервизи на Citroen в страната или онлайн.

За Вас остава само да изберете дестинацията за мечтаната си ваканция!
Не правете компромис и изберете качеството, което Ви гарантира безопасност и стилна визия на Вашия Citroen.

Promo-Page-1400x800

ПОДРОБНО