February 8, 2019

МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА НОВИЯ CITROËN BERLINGO!

ОГРОМНИЯТ СКОК, КОЙТО ПРАВИ ТРЕТОТО ПОКОЛЕНИЕ CITROËN BERLINGO ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОМФОРТ И ТЕХНОЛОГИИ С ВТОРО МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ!

Новият CITROËN BERLINGO беше избран за BEST BUY CAR OF EUROPE за 2019 година! Престижната международна награда се връчва ежегодно от организацията AUTOBEST.
Най-голямото независимо жури в Европа се състои от 31 журналисти, представители на авторитетни автомобилни медии от различни държави. След сравнение на номинираните модели, членовете на журито излъчва победител, оценен като най-добра покупка на автомобил в Европа. Автомобилите се съревновават на базата на 13 критерия, които включват съотношение цена-качество, дизайн, комфорт, технологии, обслужване и наличност на резервни части в дистрибуторската мрежа.
Наградата на носителя на титлата BEST BUY CAR OF EUROPE 2019, третото поколение Citroen Berlingo,  беше връчена на изпълнителния директор на Citroen, Линда Джаксън. Тържествената церемония се състоя на 07.02.2019 в Брюксел в присъствието на журналисти и топ мениджъри от автомобилните компании.
С Berlingo, Citroën създава една икона в сегмента, която се продава успешно вече 22 години. Ключов играч на пазара, моделът се адаптира към съвременните му изисквания и е еталон за комфорт, многофункционалност и практичност. Днес той е най-продаваният модел на Citroën след C3. В Европа той е вторият най-продаван автомобил в своя сегмент. От пускането му в продажба през 1996 г. са произведени повече от 3,3 милиона броя автомобила. Това ново поколение, вдъхновено от очакванията на клиентите, е идеалната илюстрация на слогана на марката « Inspired by you ». Многофункционален автомобил, новият Citroën Berlingo предлага високо ниво на безопасност, комфорт, 20 системи впомощ на водача, 4 технологии за свързаност и е отличен избор за семейства или хора с порастнали деца, които в негово лице виждат идеалния партньор на активния им живот и избират преди всичко пространство на борда и функционалност!
Отличието на пътническата версия на новия Berlingo следва престижната награда, « Международен ван на годината 2019 » , която през септември 2018 получи товарната му версия, Citroen Berlingo Van.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА CITROËN BERLINGO ОТ НАЙ-БЛИЗКИЯ ОТОРИЗИРАН ДИЛЪР НА CITROËN. ПОПИТАЙТЕ ЗА СПЕЦИАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА АВТОМОБИЛИ НА СКЛАД И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ПРОМОЦИОНАЛНИЯ НИ ЛИЗИНГ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА!