December 14, 2018

БГ МОДНА ИКОНА 2018 С ПОДКРЕПАТА НА CITROËN

Автомотор Корпорация, официален представител на Citroën за България, е дългогодишен партньор на Академията за мода и по традиция подкрепи юбилейното връчване на наградите "БГ модна икона 2018"!

Престижният конкурс „БГ модна икона” се организира за десета поредна година. По утвърдена традиция Експертен съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през 2018 година. Критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

Официалната церемония по награждаването се състоя на 12.12.2018 в столичния Витоша Парк Хотел. Събитието събра едни от най-влиятелните личности в обществото и публичното пространство. Ревю-спектакълът откри председателят на Академията за мода, проф. Любомир Стойков, а водеща на събитието беше чаровната Гери Дончева, която запозна гостите с основните предимства и иновациите на Citroën C4 Cactus, първият модел в Европа с окачване Progressive Hydraulic Cushions (окачване с прогресивни хидравлични ограничители) и седлаки Advanced Comfort Seats. Лансиран през март 2018 г., за 9 месеца моделът надмина 50 000 продажби в Европа и се радва на истински търговски успех!