June 28, 2018

NEW CITROËN C3 AIRCROSS SUV: 90,000 ПРОДАЖБИ

Свежо предложение в SUV сегмента, новият C3 Aircross се отличава със своята персоналност, възможности за персонализация и комфорт от най-висок клас, който е "поднесен" от програмата Citroën Advanced Comfort ®. C3 Aircross е SUV модел с уникална персоналност с най-голям обем и най-добра модулируемост в своя сегмент. За по-малко от 9 месеца, моделът се нареди сред ключовите участници на пазара с реализирани над 90 000 продажби в Европа. 

Лансиран през 2017, новият C3 Aircross си завоюва силна позиция на пазара на компактните SUV модели за по-малко от 9 месеца. Неговата персоналност, вдъхновена от очакванията на пазара и качествата му се оцениха. Моделът плени клиентите със своя уникален виншен вид, възможности за персонализация, модулируемост, 12 системи в помощ на управлението и 4 системи за свързаност, които улесняват ежедневието на борда. Като посланик на програмата Citroën Advanced Comfort®, C3 Aircross SUV се вписва идеално в съвременния живот като предлага изключителен комфорт на борда и несравнимо усещане по време на пътуване. Моделът се движи с лекота както в града, така и извън него, като атлетичните му способности са подсилени от функцията Grip Control® към системата Hill Assist Descent.

След като вече надхвърли 90, ооо продажби в Европа, новият C3 Aircross се нареди сред ключовите играчи в своя сегмент. Резултатите показват, че персонализацията е предпочитана от доста клиенти. Над 30% от продажбите са на автомобили с двутоново купе и 25% с цветен пакет. Благодарение на своята поливалентност, новият C3 Aircross SUV е подходящ както за млади семейства, така и за хора в по-зряла възраст на чийто динамичен начин на живот той пасва идеално!