November 28, 2019

NEW C5 AIRCROSS SUV С НАГРАДА “TEST THE BEST 2019″ОТ AUTO BILD

NEW C5 AIRCROSS SUV БЕШЕ ИЗБРАН ЗА "TEST THE BEST 2019" В КАТЕГОРИЯ "SUV ДО 4.79 М" В ЕЖЕГОДНИЯ КОНКУРС НА AUTO BILD

Вчера, 27 ноември, на тържествена церемония в присъствието на над 150 гости бяха раздадени годишните награди от конкурса  TEST THE BEST на AUTO BILD България. Победителите в тринадесетте категории в TEST THE BEST 2019 бяха излъчени с помощта на огромната маса от читатели на сайта autobild.bg, а впоследствие – и с оценките на експертно жури. Рекорден брой автомобили – 41, участваха в изпитанията с база Клуб Хотел Янакиев в Боровец на 30 октомври.

Вместо обичайните статуетки и сега бяха предвидени естетически оформени призове от дърво, изработени прецизно от майстора в тази област Иво Стаменов. На събитието присъстваха представители на автомобилния бранш, известни личности, както и други партньори на AUTO BILD България.

За победител в категорията “SUV автомобил до 4.79 м” беше избран CITROEN C5 AIRCROSS SUV. С5 Aircross беше лансиран в края на 2017 година в Китай и през 2019 година в Европа. Моделът се позиционира като най-комфортният и модулируем SUV автомобил в своя сегмент, благодарение най-вече на двете ексклузивни иновации на Ситроен: патентованото окачване с прогресивни хидравлични ограничители, Progressive Hydraulic cushions и седалките Advanced Comfort seats.  През октомври продажбите на C5 Aircross надминаха 150 000, което го нарежда на трето място по реализация в гамата на Ситроен. През следващата година ще бъде представена хибридна версия, която ще бъде първият модел от програмата на Ситроен за 100% електрификация на гамата.

Снимки:#preso_petrov