October 9, 2014

CITROËN C1 URBAN RIDE

ПОДЛОЖЕН НА ВОТА НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛНИЯ САЛОН В ПАРИЖ

Представен предпремиерно на Автомобилния салон в Париж, новият CONCEPT CITROËN C1 URBAN RIDE е разновидност на Новия C1, с борбен характер и стил в духа на SUV автомобилите. Този концептуален автомобил ще бъде подложен на вота на посетителите  на това значимо събитие. 

CITROËN дава думата на посетителите на Автомобилния салон в Париж, като им предлага да изкажат мнението си за този нов концептуален модел: CONCEPT C1 URBAN RIDE.

Принципът е много лесен. Една интерактивна колонка, разположена в близост до автомобила, предлага на посетителите възможността да гласуват дали искат или не един ден да видят този модел в продажба.

След лансирането на Новия CITROËN C1 през юни, марката показва целия потенциал за персонализация на този градски автомобил посредством този забележителен, свеж и освободен концептуален модел, който използва елементи, характерни за стила на SUV автомобилите. Според Тома Д’Оси, продуктов директор в CITROËN, «C1 Concept Urban Ride е модел, който демонстрира стил и характер, в духа на нашето време. Ние нямаме търпение да видим какво е мнението на посетители за него, благодарение на тази уникална система за гласуване».

Хората, които няма да посетят Салона в Париж ще имат възможността да се включат в гласуването от четвъртък, 9 октомври, през различните социални медии CITROËN.

Линкове към социалните медии на CITROËN:

Facebook: https://www.facebook.com/Citroen  , https://www.facebook.com/citroen.bg

Twitter:  https://twitter.com/Citroen

Youtube: https://www.youtube.com/theofficialcitroen

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/citroen

Instagram: http://instagram.com/citroen