June 24, 2014

CITROËN C4 CACTUS – Новото предизвикателство!

CITROËN C4 CACTUS: Изчистен и функционален дизайн, интелигентна концепция, лесни за изпозване технологии - всичко, от което имаш нужда,

CITROËN C4 CACTUS: Нов свят, нови идеи!

Както светът, така и очакванията на потребителите се променят все по-бързо и по-бързо … А автомобилите? Ситроен отговаря на днешните изисквания като предлага истинска алтернатива на компактните автомобили хечбек: CITROËN C4 CACTUS. Във високо конкурентния сегмент С, в който кодовете изглеждат непроменими, CITROËN C4 CACTUS се различава с уникален дизайн, съчетаващ функционалност и атрактивност. Този нов синтез печели облога и предлага повече от това, което за клиента е от значение.

CITROËN C4 CACTUS поставя основите на нови изисквания към автомобилите:
+ дизайн,
+ комфорт,
+ полезни технологии,
и всичко това в „контролиран” бюджет.

За да реши това уравнение, Ситроен избира нов подход:
Дава повече стойност на това, което е от значение за клиента. Усвоява технологичните иновации и работи в посока подобряване на дизайн, комфорт, лесна употреба и намалени експлоатационни разходи.

> Airbump: елементи в екстериора на автомобила, иновация на Ситроен. Полезни, естетични, придаващи индивидуалност, подсилват дизайна с графичния си вид и предпазват каросерията.

> 100% дигитален и 100% интуитивен интерфейс за управление: за да предложи на водача простор и лесен достъп до командите, автомобилът е оборудван серийно с 7-инчов тактилен екран.

> Широки предни седалки в стил диван.

> Въздушна възглавница за пасажера, разположена на тавана на автомобила (технология Airbag In Roof): новост, която освобождава повече пространство за пасажера до водача, както и възможност за увеличаване обема на пространството за подреждане на вещи.

> Панорамен остъклен покрив с термозащита, за да се „къпе” в светлина купето, без да се усеща топлината.

Намаляване на експлоатационните разходи чрез премахване на всичко излишно. Благодарение на оптимизираната платформа и двигатели последно поколение Ситроен успява да намали теглото на новия модел с 200 кг (в сравнение с CITROËN C4). Резултатът е съчетание на удоволствие при управление с намалена консумация на въглероден двуокис и гориво (само 82гр CO2/kм или 3,1 l/100 kм за версия дизел и по-малко от 100гр CO2/km при версия бензин).