September 12, 2017

CITROËN С НОВ ПОДПИС: “INSPIRED BY YOU”

"INSPIRED BY YOU" Е НОВОТО МОТО НА МАРКАТА ОТ АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ ВЪВ ФРАНКФУРТ 2017

Още от основаването си, Ситроен създава и популяризира иновативни решения. От Traction Avant до 2 CV, от Type H до Berlingo, от Méhari до E-Méhari, от минивановете Picasso до кросоувърите Aircross, Ситроен се превърна в разпознаваема и популярна в най-добрия смисъл на думата марка, чийто основен източник на вдъхновение са хората и начинът им на живот.

С широко предлагане, познатата „ориентирана към хората“ марка обновява духа си повече от всякога. Днес този дух намира своя естествен израз в новия й подпис: „INSPIRED BY YOU“. Този нов подпис е част от кампанията „Ситроен, вдъхновен от теб“, представена по време на автомобилното изложение в Париж през 2016 г. „INSPIRED BY YOU“, това е крайният израз на новата динамика на Ситроен и произтича от „CREATIVE TECHNOLOGIE“, подпис, който марката използваше от 2009 г до сега. Новото мото ще бъде показано за първи път по време на автомобилното изложение във Франкфурт през 2017 г.

„INSPIRED BY YOU“ е убеждението зад уникалните решения на Citroën по отношение на:

    • продукти: като Новия C3 или кросоувърите C3 Aircross и C5 Aircross. Нови модели, които вдъхват нов живот в преживяванията на пътниците, за да подобрят комфорта, всеки в собствения си сегмент.
    • технология: като ConnectedCAM CitroënTM, Airbumps®, и Progressive Hydraulic CushionsTM (окачване, разработено като част от програмата „Citroën Advanced Comfort“).
  • услуги: например новите услуги в сферата на мобилността Citroën Rent&Smile и Citroën Earn&Drive, както и свързаните услуги като мобилните приложения MyCITROËN и Scan MyCITROËN.
  • връзки с клиентите: като например интернет страницата за онлайн мнения Citroën Advisor или новата концепция за търговия в градовете „La Maison Citroën“.

Именно това са всички изрази на трансформацията на Ситроен. Те показват, че духът на новия подпис – „INSPIRED BY YOU“ – обзема цялата дейност на марката.