November 22, 2016

CITROËN ПРЕДСТАВЯ ОТНОВО СВОЯТА МЕЖДУНАРОДНА ЛИМУЗИНА

CITROËN C-ELYSÉE

СЕДАН С АТРАКТИВЕН И ЛУКСОЗЕН СТИЛ

Citroën представя новия автомобил C-Elysée.

ОТНОВО ТЪРГОВСКИ И СПОРТЕН УСПЕХ

Автомобилът Citroën C-Elysée е проектиран за да отговори преди всичко на потребностите на международните пазари, като при създаването му са използвани всички умения на екипите на Citroën. Стилът и оборудването му отговарят на изискванията на клиенти, които търсят едновременно луксозен и достъпен седан. Стартирал в края на 2012 г. в страните от средиземноморския басейн и в края на 2013 г. в Китай, той се утвърждава като бестселъра на Марката на ключови пазари като Китай, Турция и Алжир.

От излизането му на пазара до сега в целия свят са продадени повече от 400 000 автомобила C-Elysée. През 2015 г. са регистрирани 117 000 нови автомобила C-Elysée, от които близо 90 000 в Китай. През тази година C-Elysée е предложен в няколко европейски страни, за да се даде възможност на мрежата Citroën да реализира продажби, които преди това са извършвани от външни агенти.

Търговски успех, който на основните пазари се дължи на успеха на С-Elysée на Световния шампионат на ФИА WTCC. Citroen получи три последователни титли на световен шампион при конструкторите и три титли световен шампион при пилотите за три години участие. След като позволи на модела автомобил и на марката Citroën да спечелят известност, C-Elysée WTCC днес дава път за ново спортно приключение на новия Citroën C3, който участва на шампионата на ФИА WRC.

 

920x520_21

 

 

 

 

 

 

 

СЕДАН С АТРАКТИВЕН И ЛУКСОЗЕН СТИЛ

Атрактивен и балансиран седан. Той е с изцяло нов дизайн на предницата. Новата броня позволява използването на стилистичните кодове на марката характерни за международните седани и изразява по-ярко присъствие, здравина и ширина.

Новата решетка и хромираните шеврони стигат до фаровете и се сливат с тях. Фаровете са изцяло променени. Те са с по-голям обем и всеки един интегрира по два хромирани конуса, които им придават повече модерност. Връзката между решетката и фаровете увеличава усещането за ширина на автомобила. Това впечатление е подсилено в долната част на бронята от хоризонтални вентилационни отвори, които стигат до фаровете за мъгла с нова декорация. Тези елементи визуално придават по-добра стойка на автомобила и подсилват нейната защита. И накрая, нов LED светлинен подпис се намира над фаровете за мъгла и подписва новата определено по-ярка предница на автомобила.

920x520_3

 

 

 

 

 

 

 

В задната част новият C-Elysée е оборудван със светлини с 3D ефект, характерни за задния светлинен подпис на Citroën. Те също подчертават възприятието за ширина на автомобила и акцентират неговата елегантност. Две нови оферти за страните се предлагат при размер 16”: тас “3D” в два тона и алуминиева джанта с ефект на диамант « San Diego ». Те са проектирани за да засилят динамиката и контраста на силуета и са в съответствие с елегантния вид на новата предница. Силует, който може да бъде в два нови по-модерни цвята на каросерията: синьо Lazuli Blue, който замества Bleu Télès и сиво стомана Gris Acier, който замества сивото алуминий Gris Aluminium.

920x520_4

 

 

 

 

 

 

 

Бордното табло в купето е пищно, обточено с декоративна лайсна пред пътника отпред и в тон с нивото на оборудване. Всички материали са избрани, за да се осигури елегантност, здравина и лесна поддръжка. Бордното табло е проектирано така, че да подчертава новия тъчпад 7”. Таблет, който придава още по-съвременен вид на този нов автомобил C-Elysée, живеещ в духа на времето. Накрая екраните на компютъра са с нова графичност за повече изразителност и яснота. На версиите от висок клас, между двата циферблата, нова матрица с афиширане в бяло обединява цялата налична информация за управлението на автомобила.