June 5, 2018

Citroën представя C5 Aircross, модел с уникален характер

Запознайте се с новия ни SUV модел, Citroën C5 Aircross!

Най-модулируемият и комфортен SUV в своя сегмент, част от програмата Citroën Advanced Comfort ® с окачване Progressive Hydraulic Cushions ®, 3 индивидуални плъзгащи се и сгъваеми задни седалки, както и багажник с най-голям обем в класа.

Посрещайки очакванията на потребителите, Citroën навлиза в територията на SUV моделите, която се превърна в истински световен феномен и представлява 1/4 от световните продажби. Марката дава своето отличително предложение с един автомобил, който има вдъхновяващ силует и предлага изключителен комфорт на борда. Citroën потвърждава своя потенциал да предлага автомобили с идентичност, които са референция по отношение на комфорта и отврят път към ново поколение SUV модели, вдъхновени от потребителите.

NEW SUV C5 AIRCROSS: ОТЛИЧИТЕЛНА ПЕРСОНАЛНОСТ

Със своята ярко изразена персоналност, новият C5 Aircross излъчва енергия и усещане за сигурност. С дължина 4,50 м, здрав и мускулест, пълен със сила и без капка арогантност, със своите плавни линии и графични елементи Airbump®, колела с диаметър 720 мм, клиъранс от 230 мм  и подчертаващи идентичността му шини на покрива, C5 Aircross определено се отличава в SUV сегмента. Купето му веднага създава усещане за обем и защитеност. Бордното табло е решено хоризонтално, седалките са обгръщащи с висока позиция на управление, носеща усещане за доминиране над пътя, вложените материали са от най-висок клас. Следвайки примера на последните модели на Citroën, C5 Aircross предлага възможности за персонализация – 30 цветови възможности, включващи 7 цвята на купето, черен покрив и 3 цветни пакета (цветни елементи на предната броня, защитните елементи Airbump® в долната част на вратите и шините на покрива). Моделът предлага и 5 интериорни решения, всички изработени от специално селектирани материали.

 

NEW SUV C5 AIRCROSS: НАЙ-КОМФОРТНИЯТ И МОДУЛИРУЕМ SUV В СЕГМЕНТА

Носител на програмата Citroën Advanced Comfort®, новият C5 Aircross се разпознава по комфорта, който предлага и по обема в интериора. Двете основни иновации са окачването Progressive Hydraulic Cushions® и седалките Advanced Comfort, които осигуряват пътно поведение от най-висок клас за всички пасажери на борда. Друго предимство на модела е неговата модулируемост, резултат от опита на Citroën в MPV сегмент, който се пренася тук. Автомобилът е с 3 индивидуални плъзгащи се и сгъваеми седалки отзад и с най-големия багажник в класа (от 580 л до 720 л).

 

NEW SUV C5 AIRCROSS: МОДЕРЕН И ТЕХНОЛОГИЧЕН SUV ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

В крак със своето време, C5 Aircross е оборудван 12,3-инчов TFT цифров екран и 8-инчов капацитивен сензоренн таблет, 20 системи в помощ на управлението от последно поколение, като например Highway Driver Assist, която е първа стъпка към автономното управление и 6 технологии за свързаност. Супер “свързан”, той предлага безжично зареждане на телефон и ConnectedCAM Citroën®. Гамата двигатели се състои от ефективни и мощни дизелови и бензинови мотори с мощност от 130 до 180 к.с. и с новата автоматична скоростна кутия EAT8. C5 Aircross ще бъде първият модел на Citroën, предлагащ технологията Рlug-in Hybrid PHEV в края на 2019 г.

Новият SUV на Ситроен, C5 Aircross, ще бъде пуснат в продажба в Европа в края на 2018 г. Моделът ще се произвежда в завода Рен-Жане във Франция.