July 5, 2018

CITROËN ПРЕДСТАВЯ SEETROËN!

ИНОВАТИВНИ ОЧИЛА, КОИТО РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА МОРСКА БОЛЕСТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ!

Дългоочакваните летни ваканции, както и дългите пътувания свързани с тях сa вече тук. С широката употреба на смартфони и таблети днес, все повече хора прекарват времето в което пътуват в четене. Много хора обаче изпитват дискомфорта на морската болест.

Марка, която винаги е работила за подобряване на цялостния комфорт за всички пасажери на борда на автомобилите, Citroën днес представя първите очила, които решават проблема с морската болест – SEETROËN. Те няма да Ви помогнат да преодолеете трафика, но ще Ви предложат решение за един много широко разпространен проблем, който е хроничен за над 30 милиона европейци. Един от всеки трима души поне веднъж в живота си е имал симптоми на морска болест.

Взимайки опит от решение, което е разработено за моряци, Citroën дава възможност и на широката публика да се пребори с дискомфорта, който може да се появи както на лодка, така и в автомобил, автобус, влак, метро или самолет. Решението се казва SEETROËN.

  • Очилата SEETROËN използват технологията Boarding RingTM , разработена от едноименния стартъп, чиято база се намира във Вар, южна Франция. Парамедицинската разработка е патентована и тествана, и дава резултат в 95% от случаите.
  • Четири ринга, два разположени пред очите и два встрани, са пълни с движеща се течност, благодарение на която се пресъздава линията на хоризонта и се решава конфликтът между сетивата, който е причина за проблема.
  • За дизайна на очилата, марката се доверява на 5, дизайн студио, базирано в Париж, което много успешно успява да предаде свежият, прост и ергономичен стил, характерен за Ситроен. Резултатът е чифт очила, които изглеждат високотехнологични и са изработени от мек и приятен на допир материал.

Как точно работят?

  • Сложете очилата веднага след като почувствате първите симптоми.
  • След около 10 – 12 минути очилата позволяват на съзнанието да ресинхронизира с движението, възприето от вътрешното ухо, докато очите са насочени към неподвижен обект като смартфон или книга.
  • Свалете очилата и се насладете на остатъка от своето пътуване.

Подходящи са за употреба от възрастни и деца над 10 години (когато вътрешното ухо е напълно развито).

Очилата могат да се споделят и могат да се носят върху диоптрични очила.