November 17, 2021

CITROËN В НОВИЯ ФИЛМ НА УЕС АНДЕРСЪН „ФРЕНСКИЯТ БЮЛЕТИН”

ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ ДВОЕН БИЛЕТ ЗА КИНО

Популярна марка от повече от век, Citroën винаги е присъствал в киното. Редица известни сцени от дългата филмова история не биха били същите без емблематични исторически модели с марка Citroen.

„Френският бюлетин на Либърти, Канзас Ивнинг Сън“ е вторият филм на Уес Андерсън, в който, номинираният за Оскар визионер, Уес Андерсън отдава почит на Citroën.

Новият филм разгръща колоритни истории от последния брой на едноименно американско списание, публикувано в измислен френски град от 20-ти век. Сюжетът се развива във въображаемия град Енуи-сюр-Блазе, който напомня за Франция през годините. Самият Уес Андерсън споделя за продукцията:

„Визуалната база на филма, костюмите, декорите, всичко… всичко това се базира на проучвания. Въпреки че е един тип „сладкарство“, вид фикция, с фантастичен елемент към него, по същество всичко е основано на препратка.”

Художественото сътрудничество със Citroën е осезаемо и видимо в цялата лента, допълвайки хармонично средата, пресъздавайки реалистична атмосфера на френски град от 20-те. Посещението на Музея на Citroën преди началото на снимките помага на екипа в избора модели, които биха отговаряли най-добре на историята и биха се вписали естествено в сюжета.

Ако сте любопитни и искате да видите тези четири изненадващи, комплексни, безупречно изградени, богато нюансирани, неочаквано забавни и още по-неочаквано трогателни истории, то сега ние Ви давама такава възможност. Изгледайте трейлъра на филма и ни отговорете колко автомобила Citroen виждате? На трима от Вас ние ще подарим по два билета за „Френският бюлетин на Либърти, Канзас Ивнинг Сън“. Условията на играта, вижте по-долу:

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Периодът на участие в играта е от 18.11. 2021 г. до 23.59 ч. на 21.11. 2021 г.
Право на участие имат всички лица, навършили 18 (осемнадесет) години.

ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ

Тегленето на победителите ще се извърши на 22.11. 2021 г. Чрез автоматизирана система, като от всички участници, които са отговорили правилно на въпроса, на случаен принцип ще бъдат избрани трима печеливши.

УВЕДОМЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на сраницата на Citroen България във Facebook в самостоятелен пост на 22.11, понеделник.

Наградите са три двойни билета за филма „Френският бюлетин“.

Кинобилетите са валидни за ползване в периода 24.11 – 05.12, за предварително посочено от печелившия участник кино от киноверигите Синема Сити (всички кина може да видите ТУК) и Кино Арена (всички кина може да видите ТУК) на територията на Република България; за ден и час, избрани от печелившия участник, според програмата на прожекциите за филма Френският бюлетин на посоченото от него кино.

Печелившият получава своите кинобилети за филма „Френският бюлетин“, след като се представи на касите на избраното от него и предварително посочено на Организатора кино.

Организаторът не носи отговорност, ако в избрания от печелившия участник ден и час, в посоченото от него кино, не се излъчва филмът „Френският бюлетин“.

Наградата двоен кинобилет за „Френският бюлетин“ не може да бъде заменяна срещу паричната й равностойност или друга по вид награда от този или друг филм.

Организаторът не поема никакви разходи, в това число пътни, за храна и други, свързани с използването на наградата двоен кинобилет за „Френският бюлетин“.