October 4, 2014

CITROËN ВИ ПРЕДЛАГА УНИКАЛНО «FEEL GOOD» ИЗЖИВЯВАНЕ НА СВОЯ ЩАНД

CITROËN разкрива щанда си на Автомобилния салон в Париж. Това важно събитие е повод за марката да затвърди позициите си, предлагайки още от момента на създаването на дизайна до връзката с клиента, като се премине през технологиите, по-лесни за управление и използване автомобили с по-добър дизайн. Освен автомобилите, на щанда си марката предлага и възможността да се насладите на атмосферата, материите, анимациите и специално предвидените пространства с различно предназначение, за да изживеете едно истинско „Feel Good” .

CITROËN на Световното автомобилно изложение, това са:

–    Щанд CITROËN с площ от 2 700 м², където можете да изживеете момент на спокойствие и да се запознаете с креативността и технологиите в услуга на комфорта. Понеже комфортът е сред водещите ценности за CITROËN, беше отделено специално внимание на архитектурата на щанда, на неговото осветление и на избора на материалите (дърво и мокет). Тук ще откриете разнообразни архитектурни дързости, като например кутии със заоблени краища и повдигнати елементи, които създават усещане за лекота, думи, които сякаш се носят във въздуха и огромни екрани, разположени в края на щанда, които потапят посетителите в атмосфера достойна за Таймс Скуеър.

–    29 изложени автомобила, сред които и 3 концептуални: CITROËN C4 CACTUS AIRFLOW 2L и CITROËN C1 URBAN RIDE, представени за пръв път пред публика и концептуалният CITROËN C4 CACTUS AVENTURE. Ще бъде изложен също и CITROËN C-Elysée WTCC, състезателен модел, създаден от CITROËN RACING, който за първа година участва в WTCC шампионата, включващ 12 състезания на 4 континента. Истински флагман на CITROËN в световен мащаб.

–   Пространство от 100 м² – «TECHNO ROOM», предназначено за наистина полезните технологии на CITROËN, които улесняват живота в ежедневието. Тук са събрани всички иновации на марката в услуга на комфорта и спокойствието.

–    Lounge” пространство от 100 м², «Съвременната вила», разположено на горния етаж, отворено за посетителите и предлагащо 360° изглед към щанда, възможност да си отпочинете и да се отпуснете, както и интерактивни и забавни анимации под формата на игри, като например Флипер, създаден специално за новия C1 и социален конфигуратор за персонализиране на C4 CACTUS.

–    Зона, предназначена за онлайн услуги, CITROËN CONNECT, с таблети с тъч скрийн за демонстрация на съществуващите услуги и следпродажбеното обслужване онлайн.

–     Зона HERITAGE (наследство), поделена с марката DS, където ще бъдат изложени един 2 CV от 1988 г. и един DS 21 от 1969 г.

–    Ежедневни анимации:

–     Предаване на WTCC състезанията от Пекин на 4/5 октомври и от Шанхай на 11/12 октомври,

–     Среща с дизайнерите на CITROËN всеки вторник от 10 до 13 часа

–     Анимация с магнитен пъзел, предназначена за децата, която им позволява да покажат креативността си и таланта си на художници всяка събота от 14 до 17 часа

–      DJ сет, CITROËN Feel Good Mix (featuring Suna & Employee of the Year) всеки четвъртък от 19 ч.

–      Среща със CITROËN RACING пилотите от WTCC шампионата на 17 октомври от 14 до 15 часа

–     Специално посрещане от 133 хостове и хостеси, както и 20 аниматора в тестовия център, които да осведомяват подробно посетителите през цялото време, докато трае салона.

–     Интернет сайт, изцяло посветен на световното автомобилно изложение 2014 г., на който се предават на живо видео филми, записани директно от Google Glass, които ще носят хостесите. Сайтът е достъпен от 4 октомври на следния адрес: www.mondial2014.citroen.fr