September 24, 2021

Дни на отворени врати за Citroen Бургас

ФБ МОТОРС Бургас са домакини на Дни на отворените врати на 30 септември и 1 октомври. Не пропускайте да тествате новите модели в гамата на Citroen напълно безплатно и да се докоснете до най-новите технологии на марката.

В дните на отворени врати ще можете да тествате C5 Aircross SUV с дизелов агрегат, носещ класически SUV елементи като колелата с диаметър 720 мм и пътен просвет от 230 мм. Като посланик на програмата Citroën Advanced Comfort®, новият C5 Aircross се превръща в най-комфортният SUV в своя клас, благодарение на две ексклузивни иновации на Citroën: окачване Progressive Hydraulic Cushions® и седалки Advanced Comfort.

На Ваше разположение ще бъде и новият Citroën C3 Aircross. Второто поколение на модела достигна зрелост, без да губи нищо от своята индивидуалност. Моделът се усъвършенства и проявява характера си с нова предна частпи подобрен комфорт при пътуване, благодарение на седалките Advanced Comfort. Новият C3 Aircross е с нов 9-инчов сензорен екран, повече пространства за вещи в новата централна конзола, 5 технологии за свързаност и 12 системи в помощ на водача, включително цветен Head-up дисплей и камера за заден ход.

А за тези от Вас, които все още не са тествали авангардния Citroen C4, версията му с дизелов двигател ще Ви очаква в шоурума на ФБ МОТОРС Бургас. Новият C4 представя забележителна концепция и новата линия в дизайна на Citroën. Част от програмата Citroën Advanced Comfort®, моделът отговаря на очакванията в сегмента. Оборудван е с окачване Progressive Hydraulic Cushions®, седалки Advanced Comfort Seats и на Smart Pad Support Citroën™, които гарантират абсолютен комфорт. Безопасността е осигурена от над 20 технологии в помощ на водача, сред които Highway Driver Assist, полуавтономна система за управление от ниво 2 и 6 технологии за свързаност.

Любезните домакини от на ФБ МОТОРС Бургас обещават динамичен и вдъхновяващ тест драйв. Очакваме Ви на 30.09 и на 01.10, от 8.30 до 18.00 ч. на адрес Северна индустриална зона до Топлофикация. Не е необходимо предварително записване. На място нашите търговци ще бъдат на Ваше разположение за всякакви въпроси и оферти за автомобили за склад.

Събитието ще се проведе при спазване за всички противоепидемични мерки.