May 14, 2015

Европейска нощ на музеите със CITROËN C4 Cactus.

Не пропускайте!

За 11-ти пореден път в София се организира Европейска нощ на музеите. Тази година в София повече от 47 галерии и музеи отварят врати на 16 май, събота, за да посрещнат посетителите във вечерните часове. Входа за посещение е безплатен. Програмата, която са подготвили е богата и многообразна, като основните акценти от нея са публикувани в специална карта, която се разпространява в София, а също и игра с награди.

Автомотор Корпорация АД е един от основните партньори на мероприятието. В тази връзка сме подготвили редица изненади за нашите клиенти и фенове на Марката.

На 16 май от 18 ч., пет автомобила C4 Cactus ще ви очакват пред Националната художествена галерия, за да ви заведат от там до Националния исторически музей в София.

В интервала от 18ч. до 23ч., автомобилите C4 Cactus ще потеглят на всеки кръгъл час от Националната художествена галерия и на всеки половин час от Националния исторически музей.

Подготвили сме специални награди за първите от вас – макетни колички CITROËN C4 Cactus.
Тези, които съберат 18 печата от музеи върху специалните карти ще могат да участват в томбола за три уикенда със CITROËN C4 Cactus.

Печелившите ще бъдат изтеглени пред нотариус, след края на събитието.

За да разберете повече за C4 Cactus, заповядайте на пл. Славейков, пред Френския културен институт.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/events/807082996036869/