November 11, 2017

CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV И КОЛЕДНАТА МАГИЯ В PRINTEMPS HAUSSMANN

Citroën и Printemps празнуват Коледа!

Във витрината на Citroën, двамата герои на историята, Жул и Виолет, попадат в опасна снежна пустош, но благодарение на новия C3 Aircross Compact SUV успяват да продължат напред своето пътуване. Красивата аранжировка можете да видите до 5 януари 2018.

757x426_C3Aicross_VISUEL2

С наближаването на Коледа, магията на празника се вижда най-вече в очите на децата. От 1913, поколения деца, придружавани от техните родители, са били пленявани от украсените витрини на известния търговски център Printemps, който се намира на булевард Haussmann в Париж.

Тази година, отново над 10 милиона минувачи ще минат покрай 11-те декорирани витрини на Printemps Haussmann. Темата, “Коледа, необикновеното пътуване на подаръците”, е подредена около шест красиви картини, представляващи истински пътешествия по света. Citroën е една от марките, които присъстват на тези витрини още в далечната 1935!

757X426_C3Aircross_VISUEL3

В необикновеното пътешествие на подаръците участват Жул и Виолет, които имат задача от Printemps да изберат най-хубавите подаръци от пет континента. От витрина на витрина, двамата герои споделят своите приключения с малки и големи. На витрината на Citroën, “Приключение в пустинята”, където преди настъпването на пролетта, Жул и Виолет попадат в снежна пустош, се вижда че двамата герои разчитат на помощта на новия C3 Aircross Compact SUV да натоварят избраните подаръци и да се завърнат обратно.

Присъствието на Citroën в Printemps включва и показване на C3 Aircross Compact SUV в трите магазина (на булевард Haussmann, Parly 2 и Toulon). Моделът е разположен около украсените коледни елхи и засилва коледния дух.

Коледният сезон на витрините в Printemps Haussmann беше открит на 7 ноември от австралийската актриса Никол Кидман и ще продължи до 5 януари 2018.