June 14, 2017

НОВИЯТ CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV: CITROËN ЗАСИЛВА СВЕТОВНАТА СИ ОФАНЗИВА В SUV СЕГМЕНТА

След разкриването на C5 Aircross, Citroën засилва световната си офанзива в SUV сегмента с новия C3 Aircross, компактният си SUV от "ново поколение" с дръзка индивидуалност. Уникалният дизайн на каросерията и щедрите форми му придават сила и свежест. Индивидуалност, подсилена от големите възможности за персонализация, с 90 комбинации на екстериора и 5 дизайнерски решения за интериора.

Вдъхновен от концептуалния автомобил C-Aircross, представен на автомобилното изложение в Женева през 2017 година и с класическия си Citroën дизайн, новият C3 Aircross е като глътка свеж  въздух в сегмента на компактните SUV.

Отвън той се отличава с уникалния стил на каросерията и безпрецедентните избори за персонализация, които му придават дръзка индивидуалност. Отвътре е с обновен комфорт, като част от програмата Citroën Advanced Comfort® за повече простор, модулен дизайн и яркост. Изцяло съвременен, новият C3 Aircross е с добра свързаност и е оборудван с редица технологии, които улесняват живота в града и на пътя. Накратко, новият SUV на Citroën приканва феновете на стила, благополучието и приключенията да изпитат едно напълно ново изживяване.

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

НАЙ-ПРОСТОРНИЯТ И МОДУЛЕН SUV В СЕГМЕНТА НА КОМПАКТНИТЕ SUV

Салонът разполага с широки и удобни седалки и предлага най-голямото в този клас пространство (най-голямото разстояние до тавана, пространство за краката), ненадмината модулност (плъзгаща се задна седалка с две отделни части, сгъваема седалка на предния пасажер осигуряваща товарна дължина 2.40 м) и изключителен обем на багажника (410 литра до 520 литра). Пътуването в благополучие е и заради окъпания в светлина салон, благодарение на големия отварящ се панорамен стъклен покрив.

Copyright Wiiliam CROZES @ Continental Productions

Напълно в крак с времето си, C3 Aircross разполага с добре измислени места за съхранение, включително и зона за безжично зареждане на смартфони на централната конзола. Предлага се с пълна гама системи за помощ на водача, като прозрачен цветен екран, функцията за аварийно спиране Active Safety Brake, автоматично превключване на светлините, разпознаване на пътните знаци с препоръки, както и полезни технологии, включително асистент при паркиране и свързаната 3D навигационна система с гласово разпознаване Citroën Connect Nav.