Обяви за работа

Проверете актуалните свободни позиции и кандидатствайте!

Ако желаете да станете част от нашия екип и смятате, че отговаряте на изискванията за обявените свободни позиции, очакваме Вашите документи на посочените към съответната обява и-мейл адреси.

Ако желаете да фигурирате в нашата база данни от потенциални служители, изпратете Вашите документи на christina.manolova@citroen.bg.

С подаване на документите за кандидатстване за обявената позиция, декларирате, че сте съгласни личните данни, които предоставяте доброволно, да се обработват за целите на осъществяването на подбор. Уведомяваме Ви, че личните Ви данни се обработват в съответствие с българското и европейското законодателство, в областта на защитата на личните данни.

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ:

(1) Търговско-сервизен център Дианабад, гр. СОФИЯ търси да назначи АВТОМЕХАНИЦИ и ДИАГНОСТИЦИ с опит. Ако желаете да кандидатствате за някоя от позициите, изпратете своето CV на christina.manolova@citroen.bg

(2) Търговско-сервизен център Божурище търси да назначи АВТОМЕХАНИЦИ и ДИАГНОСТИЦИ с опит. Ако желаете да кандидатствате за някоя от позициите, изпратете своето CV на  christina.manolova@citroen.bg