January 8, 2019

CITROËN ПРАЗНУВА 100 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ НА АВТОМОБИЛНАТА СЦЕНА

СЪС СПЕЦИАЛНА КОЛЕКЦИОНЕРСКА СЕРИЯ “ORIGINS”!

Citroën започва годината на своето столетие с разкриване на ексклузивна серия за моделите C3, C3 Aircross Compact SUV и C4 Cactus (в България). Специалната серия се отличава с ярка индивидуалност, изчистен и елегантен стил, цветове и материали с бронзови елементи, и съвременно оборудване, съобразено с търсенето на клиентите.

С вече 100 години опит в креативността и поставянето на високи стандарти, Citroën винаги следва своето наследство като разчупва наложените кодове и предлага нови интерпретации на автомобилите. По случай своя юбилей, Citroën разкрива ексклузивна колекционерска серия Origins, която в България ще се предлага за следните модели от гамата: C3, C3 Aircross Compact SUV и C4 Cactus. Тези модели отлично демонстрират идентичността на марката Citroën и са носители на програмата за цялостен комфорт, Citroën Advanced Comfort®.

ИЗЦЯЛО НОВА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Разпознаваем от пръв поглед, екстериорният стил на моделите от серията се отличава със следното:

– Всеки модел се предлага в три различни, стилни и изчистени цвята: бял, сив и черен.
– Предлага се двутоново купе с черен покрив за моделите С3 и C3 Aircross Compact SUV .
– В екстериора присъстват отличителни знаци “Origins” – елементи в бронзов цвят, които представляват препратка към оригиналното зъбно колело и миналото. Моделите се предлагат с:
. Декоративни линии върху огледалата за обратно виждане (за трите модела)
. Стикер на вратата на багажника (за трите модела)
. Отличителен декоративен елемент на покрива (за C3)
. Специален цветен пакет Bronze Color Pack, който включва отличителни елементи около фаровете за мъгла и протекторите Airbump® (за C3 и C4 Cactus) и около предните светлини (за C3 Aircross)
. Стикер “Origins since 1919” на предните врати на всеки автомобил от серията
– Допълнителен акцент в стила са затъмнените задни стъкла и черни джанти (за трите модела)

В интериора, всички модели от серията се предлагат са със специално разработената интериорна тема Origins:

– Хармоничният интериор се отличава със сива тапицерия (Chiné Grey) с елегантни златисти шевове (Gold) и етикет (за трите модела), лента на бордното табло със златист шев (за C3) и предни и задни стелки в същия стил.

ОФИЦИАЛНО ЛАНСИРАНЕ

Новата лимитирана серия ще бъде лансирана на пазарите през 2019. C3 и C4 Cactus ще могат да се поръчват от края на първото тримесечие на годината, а C3 Aircross Compact SUV от второто тримесечие на годината.

Комфорт и оборудване в сферта на сигурността, отговарящи на съвременните изисквания и вдъхновени от нуждите на клиентите:

– C3 Origins, базирана на ниво на оборудване Feel, специалната серия на пъргавия градски модел включва в допълнение и следното оборудване: touchscreen радио с Mirrorscreen, автоматичен климатик, електрически сгъваеми огледала за обратно виждане, предни и задни електрически стъкла с функция против прищипване, автоматични фарове и чистачки, фарове за мъгла, задни паркинг сензори, протектори Airbump и като опция 17“ алуминиеви джанти в черен цвят.

C3 Aircross compact SUV Origins, базирана на ниво на оборудване Feel, специалната серия на носителя на наградите Best Buy car of Europe 2018 на Autobest и Test the Best 2018 на Auto Bild в категория кросоувър автомобил, включва следното допълнително оборудване: Mirrorscreen, автоматичен климатик, автоматични чистачки, фарове за мъгла, задни паркинг сензори, електрически сгъваеми огледала за обратно виждане, електрохромно огледало за обратно виждане, предни и задни електрически стъкла с функция против прищипване, 16“ алуминиеви джанти в черен цвят Matrix black.

C4 Cactus Origins, базирана на ниво на оборудване Feel, специалната серия на референтния по отношение на комфорта модел включва в допълнение следното оборудване: Mirrorscreen, автоматичен климатик, автоматични фарове и чистачки, задни паркинг сензори, електрически сгъваеми огледала за обратно виждане, лумбално регулиране на седалката на водача, регулиране по височина на седалката на пасажера, 17“ алуминиеви джанти в черен цвят Cross Black.