Наличен на склад супер оборудван C3 само за 289 лв. на месец с ДДС!

Искате нов автомобил, за който да не чакате? Градски, с впечатляваща визия, добре оборудван, с ефективен и икономичен двигател? Citroën C3 Shine е всичко това.

Ние Ви предлагаме да изберете и да вземете веднага своя нов Citroën C3 Shine от налични на склад автомобили. Без чакане, още днес и то на атрактивна цена.

Copyright AGNIESZKA_DOROSZEWICZ @ Continental Production

Само за 289 лева на месец с ДДС получавате перфектния градски автомобил: функционален, комфортен и с отличителен дизайн. Освен 12-те системи в помощ на водача, на които можете да разчитате във Вашия нов Citroën C3 Shine, получавате още много екстри като круизконтрол & ограничител на скоростта, задни паркинг сензори, автоматичен климатик, Android Auto & CarPlay. Съвсем в духа на C3 и неговия изразен цветен характер, купето е двуцветно, допълнено с пакет Color и характерните елементи Airbump по страничните врати.

Комуникираната месечна вноска е валидна за налични на склад автомобили, с бензинов двигател 1.2 PureTech, с ръчна скоростна кутия и ниво на оборудване Shine, при лизингова схема за 60 месеца, с първоначална вноска от 30% и остатъчна стойност 20%.