May 20, 2019

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ НА ОЧИЛАТА, КОИТО РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА С МОРСКАТА БОЛЕСТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ: SEETROËN S19

Лансирането на очилата SEETROËN миналия юли не остана незабелязано: над 20 милиона преглеждания в интернет и 15 000 продажби само за няколко месеца. Стъпвайки върху този успех, CITROËN лансира нов модел на очилата против морска болест по време на път: SEETROËN S19.

Както и оригиналният модел, очилата SEETROËN S19 са плод на съвместната работа със стартъпът Boarding Ring и дизайнерското студио 5.5. Усъвършенстваните им рамки вече са прозрачни, като цветът им е в унисон със синята течност, пресъздаваща линията на хоризонта, която помага да се реши проблема с конфликта на сетивата.

И двата модела очила SEETROËN могат да бъдат носени както от възрастни, така и от деца над 10 години (когато вътрешното ухо вече е напълно развито). Очилата нямат стъкла и поради тази причина, могат да бъдат ползвани от всички членове на семейството или от други пътници в автомобила. Достатъчно е да ги сложите за 10-12 минути, веднага щом почувствате първите симптоми.

SEETROËN S19 е лимитирана серия от 1919 броя, в чест на стогодишнината на Марката, която отбелязвме тази година. Предварителни поръчки ще се приемат от 15 май с доставка в началото на юли.
Двата модела SEETROËN се продават на цена от 99 евро.