February 8, 2017

СВЕТОВЕН РАЛИ ШАМПИОНАТ: CITROËN ДАВА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА ПРЕДАВАНИЯТА НА ЖИВО ВЪВ FACEBOOK!

За шведското рали, което ще се проведе от 9 до 12 февруари 2017 г., Citroën пуска първото издание на #C3WRClive, така че страстта и бръмченето на моторния спорт да оживеят живи за по-дълго време. На Facebook страницата на Citroën Racing можете да проследите предаванията на живо, представени от бившия пилот Bruce Jouanny. Първото предаване на живо ще бъде с екипажите, вечерта след първия специален етап, в четвъртък, 9 февруари, от 18:45 ч.

600x430За да включи много от своите фенове в действието на живо при важни събития, Citroën използва Facebook Live от 2016 г. Citroën използва този комуникационен канал, за да покаже новия C3 и дори предлага на феновете обиколка с екскурзовод в центъра за наследство на музея на Citroën в Националния ден на наследството, което излъчва на живо в своята Facebook страница. Това пожъна толкова огромен успех, че марката реши да поднови тези предавания на живо за Световния рали шампионат.

#C3WRCLive : ПРЕДАВАНЕ  ЗА ДОБЛИЖАВАНЕ ДО НАДПРЕВАРАТА

WRC е шанс за Citroën да доближи феновете си до действието на живо. Първото издание на #C3WRClive ще започне в четвъртък, 9 февруари, за шведското рали, и може да бъде проследено на живо на Facebook страниците на Citroën Racing и Citroën от 18:45 ч. На следващия ден около обяд екипи на предаването ще чакат да доближат феновете до състезанието. Второто, по-дълго предаване, ще бъде излъчено в края на деня. Предаванията винаги са на френски език, а после на английски език. Много гости, включително екипажите, мениджърите и някои неочаквани гости, ще се присъединят към предаванията през четирите дни на състезанието.

Citroën е първият производител на автомобили, който предлага този вид предаване на живо във Facebook по време на рали. Представени от бившия пилот Bruce Jouanny, тези предавания на живо ще отидат зад кулисите на Citroën Racing, за да покажат подготовката на автомобилите и екипажите, да “декодират” надпреварата през специалните етапи и много повече. Тези предавания ще са директно от центъра на действието, от кулоарите на специалните етапи, пунктовете за техническо обслужване, гостоприемството и т.н..

За да съвпадне връщането на Citroën в Световният рали шампионат като работен отбор, ние Ви предлагаме възможност да получите най-новата информация на живо от ралитата чрез приложението WhatsApp: класиране, новини, снимки и видео.

600x430_2

Да се абонирате е много лесно:

  • Добавете контакт във вашия смартфон с номер +49 15 79 23 60 841 (изтеглете vCard).
  • Изпратете съобщение с текст “start” до този контакт.
  • След това ще получите съобщение за потвърждение и ще можете да определите вида на съдържанието, което бихте желали да получавате (класиране, новини и мултимедия).
  • Да се отпишете също е много лесно: просто трябва да изпратите съобщение с текст “stop” на същия номер.

От вас зависи!