La Maison Citroën

Добре дошли в ‘La Maison Citroën’ !

Шоурум от ново поколение!

Citroën представя концепцията си за магазин в централните градски части, “La Maison Citroën”. Пилотният проект се намира ул. Сен Дидие 39 в 16 район в Париж. Архитектурните решения на La Maison Citroën са ни вече познати от щандовете на Citroën на последните автомобилни изложения. Концепцията перфектно отговаря на обещанието на марката “Be Different, Feel Good”.

 

Maison Citroën Black C1s

 

 

 

 

 

 

 

По-иновативен от всеки друг в онова време, Андре Ситроен разчупва шаблоните в автомобилната индустрия. La Maison Citroën, намираща се на ул. Сен Дидие 39 в Париж, е продължение на тази история.

През витрината голям екран привлича вниманието и събужда любопитството на минувачите. Интериорът е топъл и изцяло изработен от дърво и в цветове.

В централната част на шоурума са разположени автомобили, а останалата част от декора определено не е както в традиционен шоурум за автомобили. Има множество интерактивни екрани и аксесоари, които да направят изживяването уникално.

 

Maison Citroën White C3

La Maison Citroën, намираща се в сърцето на Париж, изразява обещанието на компанията “Be Different, Feel Good”.
Всеки посетител може да се наслади на уникално преживяване и посредством различните технологии и представени аксесоари се запознае в детайли с марката.

Този иновативен подход вече получи етикета “Janus du Commerce 2016”. С него, Френският институт по дизайн (IFD) отличава проекти, които са фокусирани върхи дизайна и подобряват цялостното преживяване и комфорта на потребителите.

Citroën Wall Table Tactile

Стената на Ситроен (Citroën Wall) представлява тактилен екран на който може да се конфигурира цялата гама посредством изображения 3D. Конфигурацията може да започне онлайн и след това да бъде свалена за посетителя на място в шоурума.

Maison Citroën Café André

 

Можете да се освежите и да отпочинете в релаксиращата и гостоприемна атмосфера на Café André, което предлага модерно усещане “lounge”.

Citroën Origins

 

Citroën Origins, виртуалният музей на Citroën е достъпен посредством специален тактилен екран. Предлага се 360° изглед в интериора и екстериора на повече от 50 емблематични модела от историята на Citroën.

Maison Citroën C1 Black

 

Начинът по който е устроена La Maison Citroën посреща всички нужди на клиента. Това е една зона на продажба без аналог, където можете да обсъдите покупката на Вашия нов автомобил Citroën.

Ако сте започнали конфигурация на желания от Вас автомобил преди да посетите La Maison Citroën или такава е била направена при предишно Ваше посещение, тя може да бъде бързо и лесно възстановена когато се намирате на място.

Le Petit Citroën

В шоурума е разположен и малък магазин (Le Petit Citroën shop) от който посетителите могат да закупят някой от лайфстайл продуктите от гамата на Citroën или мини автомобилчета.

Citroën Advisor

Преди да напуснат магазина, посетителите могат да го оценят в уебсайта Citroën Advisor site.

И не на последно място, за да е предлагането пълно, разполагате с автомобили за тест, както и зона за следпродажбено обслужване на същия адрес..