May 30, 2019

TEST DRIVE BY CITROEN SOFIA ,THE MALL

8 ЮНИ ОТ 10 ДО 19 Ч ПРЕД THE MALL, БУЛ. ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 8 ЮНИ 10 ДО 19 ЧАСА ПРЕД THE MALL НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ В СОФИЯ И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С АКТУАЛНИТЕ МОДЕЛИ И НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ОТ CITROEN! ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТЕСТА ЩЕ ПОЛУЧАТ ПОДАРЪЦИ ОТ ПАРТНЬОРИТЕ НИ ОТ TOTAL! СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА МЯСТО НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА ГРАДСКИ ТЕСТ ЩЕ БЪДАТ:

C5AircrossOrange1

 

 

 

(1) НОВИЯТ C5 AIRCROSS SUV, ФИНАЛИСТ В ПРЕСТИЖНИЯ КОНКУРС АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА В ЕВРОПА ЗА 2019

CITROEN C5 AIRCROSS SUV Е АВТОМОБИЛЪТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ НЕНАДМИНАТ КОМФОРТ. НОВОТО ПАТЕНТОВАНО ОКАЧВАНЕ НА CITROEN, PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS® (ОКАЧВАНЕ С ПРОГРЕСИВНИ ХИДРАВЛИЧНИ ОГРАНИЧИТЕЛИ), ФИЛТРИРА НЕРАВНОСТИТЕ ПО ПЪТЯ И СЪЗДАВА УСЕЩАНЕ ЗА ПРЕЛИТАНЕ НАД ТЯХ. СЕДАЛКИТЕ ADVANCED COMFORT, СЪЩО ИНОВАТИВНА РАЗРАБОТКА НА CITROEN, ОТПУСКАТ ТЯЛОТО И ГО ПОДДЪРЖАТ В НАЙ-ДОБРАТА ПОЗИЦИЯ. C5 AIRCROSS SUV ПРЕДЛАГА 20 СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ И 6 ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАНОСТ. МОДЕЛЪТ СЕ ОТЛИЧАВА И С 3 ИНДИВИДУАЛНИ, ПЛЪЗГАЩИ СЕ И РЕГУЛИРУЕМИ ПО НАКЛОН ЗАДНИ СЕДАЛКИ, КАКТО И С НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАГАЖНИК В СВОЯ СЕГМЕНТ (ОТ 580 ДО 720 Л)! ВСИЧКИ ДВИГАТЕЛИ В ГАМАТА ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТА EURO 6.2. НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕСТ ЩЕ БЪДЕ И НОВАТА 8-СТЕПЕННА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ.

C3AIRCROSSSUV

.

.

.

(2) C3 AIRCROSS SUV, НОСИТЕЛ НА НАГРАДИТЕ “BEST BUY CAR OF EUROPE 2018” НА AUTOBEST, ГРАДСКИ SUV 2018 НА ARGUS И “TEST THE BEST 2018 ” В КАТЕГОРИЯ КРОСОУВЪР АВТОМОБИЛ НА AUTO BILD

C3 AIRCROSS SUV Е НАЙ-ПРОСТОРНИЯТ И МОДУЛЕН SUV В КОМПАКТНИЯ СЕГМЕНТ. МОДЕЛЪТ Е ЛИДЕР В СЕГМЕНТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВИСОЧИНАТА ДО ТАВАНА И МЯСТОТО ЗА КОЛЕНЕТЕ ОТЗАД, ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ СЕ ПЛЪЗГАТ 150ММ НАПРД, А ОБЕМЪТ НА БАГАЖНИКА ДОСТИГА ДО 520 Л. C3 AIRCROSS SUV ПРЕДЛАГА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ (85 ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ НА ЕКСТЕРИОРА И 5 ИНТЕРИОРНИ ТЕМИ), 12 СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА УПРАВЛЕНИЕТО, СЪВРЕМЕННИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАНОСТ И МОТОРНА ГАМА ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ, КОЯТО ГАРАНТИРА ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ. БЕНЗИНОВИТЕ ДВИГАТЕЛИ, PURETECH, СА НОСИТЕЛИ НА НАГРАДАТА “МЕЖДУНАРОДЕН ДВИГАТЕЛ НА ГОДИНАТА”. 

V3DImage12

 

 

 

(3) C3, НАЙ-ПРОДАВАНИЯТ МОДЕЛ В ГАМАТА НА CITROEN

С3 НАДМИНА 500 000 ПРОДАЖБИ И Е АБСОЛЮТНИЯТ БЕСТСЕЛЪР НА CITROEN! МОДЕЛЪТ С УНИКАЛЕН И ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН ПРЕДЛАГА 36 ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ НА ЕКСТЕРИОРА (ИЗБОР ИЗМЕЖДУ 9 ЦВЯТА НА КУПЕТО И 3 ЦВЯТА НА ПОКРИВА), 4 ДИЗАЙНА НА ИНТЕРИОРА, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ НА ВОЗЕНЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРАТА ШУМОИЗОЛАЦИЯ И МНОЖЕСТВО ПОЛЕЗНИ ТЕХНОЛОГИИ: СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА, ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАНОСТ НА БОРДА, ЕКОЛОГИЧНА МОТОРНА ГАМА. БЕНЗИНОВИТЕ ДВИГАТЕЛИ, PURETECH, СА НОСИТЕЛИ НА НАГРАДАТА “МЕЖДУНАРОДЕН ДВИГАТЕЛ НА ГОДИНАТА”. НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕСТ ЩЕ БЪДЕ МОДИФИКАЦИЯТА C3 FEEL BUSINESS, КОЯТО ПОЛЗВА ДАНЪЧЕН КРЕДИТ И СЕ ПРЕДЛАГА С ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА!

C4CACTUSSIDE

.

.

.

(4) C4 CACTUS, ВТОРО ПОКОЛЕНИЕ

НОВИЯТ C4 CACTUS Е МОДЕЛЪТ, КОЙТО ПРЕДСТАВИ В ЕВРОПА ЗА ПРЪВ ПЪТ 2 ИНОВAЦИИ ОТ CITROEN: НОВОТО ПАТЕНТОВАНО ОКАЧВАНЕ, PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS® (ОКАЧВАНЕ С ПРОГРЕСИВНИ ХИДРАВЛИЧНИ ОГРАНИЧИТЕЛИ), КОЕТО ФИЛТРИРА НЕРАВНОСТИТЕ ПО ПЪТЯ И СЪЗДАВА УСЕЩАНЕ ЗА ПРЕЛИТАНЕ НАД ТЯХ, И СЕДАЛКИТЕ ADVANCED COMFORT, КОИТО ОТПУСКАТ ТЯЛОТО И ГО ПОДДЪРЖАТ В НАЙ-ДОБРАТА ПОЗИЦИЯ. НАРЕД С УЛТРА-КОМФОРТА, МОДЕЛЪТ ПРЕДЛАГА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ, ИНТЕРИОР, ПРАКТИЧЕН И ИНТУИТИВЕН ЗА ПОЛЗВАНЕ,  12 СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА УПРАВЛЕНИЕТО, МОДЕРНИ РЕШЕНИЯ ЗА СВЪРЗАНОСТ И ЕКОЛОГИЧНА МОТОРНА ГАМА С ДИНАМИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ. БЕНЗИНОВИТЕ ДВИГАТЕЛИ, PURETECH, СА НОСИТЕЛИ НА НАГРАДАТА “МЕЖДУНАРОДЕН ДВИГАТЕЛ НА ГОДИНАТА”.

K9XLFeelBlue

.

.

.

(5) НОВИЯТ BERLINGO, НОСИТЕЛ НА НАГРАДИТЕ “BEST BUY CAR OF EUROPE 2019” НА AUTOBEST ЗА ПЪТНИЧЕСКАТА ВЕРСИЯ И “МЕЖДУНАРОДЕН ВАН НА ГОДИНАТА 2019” ЗА ТОВАРНАТА ВЕРСИЯ

В ГАМАТА НА CITROEN, BERLINGO E ВТОРИЯТ МОДЕЛ ПО ОБЕМ ПРОДАЖБИ. ИЗЦЯЛО ОБНОВЕНАТА МУ ТРЕТА ВЕРСИЯ ПОСРЕЩА СЪВРЕМЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КЛИЕНТИТЕ И Е РЕФЕРЕНЦИЯ ЗА ПРАКТИЧНОСТ В СЕГМЕНТА. BERLINGO СЕ ОТЛИЧАВА С ЗАБЕЛЕЖИМ ОБЕМ И МОДУЛИРУЕМОСТ НА БОРДА, РАЗПОЛАГА С 19 СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА, 4 МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА СВЪРЗАНОСТ, ДВИГАТЕЛИ ОТ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ, ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ, КОМФОРТ, ПРИСЪЩ НА СЕМЕЕН АВТОМОБИЛ, МНОЖЕСТВО МЕСТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ НА БОРДА. МОДЕЛЪТ СЕ ПРЕДЛАГА В 2 ДЪЛЖИНИ ДВЕТЕ С 5 ИЛИ 7 МЕСТА.

Снимките са илюстративни.