НИВА

1/1

СИЛНИ СТРАНИ

ПОКАЗАТЕЛИ

ДВИГАТЕЛИ

Екологични и носещи удоволствие по време на шофиране!
Цялостното представяне на автомобила е подобрено благодарение на намаляването на теглото му и гамата двигатели от последно поколение. C4 CACTUS се предлага с отличените за двигатели на годината*  – PureTech 110 S&S BVM6 и новия PureTech 130 S&S EAT6. Технологията BlueHDi дава съществено предимство във връзка с опазването на околната среда. Филтърът задържа 99,9% от частиците при изпускането на отработените газове, а катализаторът премахва 90% от азотните окиси (NOX). Бензиновите двигатели PureTech и дизеловите BlueHDi отговарят на европейския стандарт Евро 6 по отношение на намаляване емисиите NOX и консумацията на гориво.

Скоростната кутия ЕАТ6, съчетана с двигателя PureTech 130 S&S, предлага по-бързо превключване на скоростите и висок коефициент на полезно действие.

* Отличие „Двигател на годината“ за 2015, 2016, 2017 и 2018 г. за двигателите PureTech 110 S&S и PureTech130 S&S, в категорията от 1 до 1,4 литра от журито на „Международна награда за двигател на годината“ – конкурс, организиран от британското списание „Engine Technology International“.

 

ПОДРОБНО

ЦВЕТОВЕ