June 27, 2018

НОВИЯТ CITROËN BERLINGO VAN, РАЗМЕР И ОБЕМ СПОРЕД НУЖДИТЕ ВИ!

Лансиран през 1996 и надминал 1.5 милиона продажби, товарната версия на легендарния Citroën Berlingo, предназначена за бизнеса, сега представя своето трето поколение, носещо наименованието Citroën Berlingo Van. Новият Citroën Berlingo Van прави огромен скок по отношение на оборудване и стил. Мускулест, здрав и напълно вписващ се във визията на моделната гама на марката, той предлага и ново оборудване за подобряване на комфорта и модулируемостта. Моделът е разработен така, че да може да отговори на всички нужди и да може да се адаптира към всякакви професии. Предлага се в 2 дължини, M и XL, приближава се още повече до клиентите с двете версии “Worker” и “Driver”, които предлагат различно ниво на оборудване, компоненти за защита и просвет.

ЛЕГЕНДАРЕН МОДЕЛ С ТВЪРДИ ЗАЯВКИ И МОДРЕНА ПЕРСОНАЛНОСТ

Откривател на вановете с интегрирани товарно пространство и кабина, Citroën продължава историята с модел, който е по-модерен от всякога. Новият Berlingo Van е с уникален дизайн на купето, плавни линии и може да се адаптира към всички бизнеси.
– Новият модел е мускулест и защитен. Стилът на купето е променен с издадено по-напред предно стъкло, скъсена и по-висока предница, което е постигнато благодарение на използването на платформата EMP2, която прави цялата предница по-къса.
– Предницата напълно се вписва в съвременната моделна гама на Citroën и разполага със защита за ежедневната работа.
– Линиите са плавни, отстрани купето също е защитено и функционално.
– Интериорният дизайн е най-вече практичен. Бордното табло е изчистено и на разположение на водача са множество полезни технологии.

 “ПО ПОРЪЧКА” ЗА ВАС : ВАН, СЪДАДЕН ЗА ВСЯКАКВИ НУЖДИ

“Inspired by Pro”, защото сме идеалния партньор за всички бизнеси! Новият Citroën Berlingo Van залага на своите силни страни и предлага решение, адаптирано към Вашата професия и нужди:
– Предлага се в две дължини, M и XL, които са с дължина 4.40 м и 4.75 м.;
– Доближава се до клиентите още повече с двете специални версии, “Worker” и “Driver”, които предлагат различно оборудване, просвет и защита на двигателя. (Версиите ще се предлагат на някои пазари).
– Многофункционалността и модулируемостта се демонстрират от кабината Extenso® при която отпред могат да бъдат настанени 3-ма души и Crew Cab при която на ред 1 и 2 могат да се превозват 5 пасажера.
– Дизайнът е замислен така, че да улеснява работата в ежедневието: лесен достъп до товарния отсек, странични плъзгащи се врати, удобни места за съхранение на вещи в купето, рекордна товароносимост до 1, 000 кг. и възможност за лесно товарене на европалети, благодарение на широчината в целия товарния отсек, която е една и съща (1, 23 м).

КОМФОРТ, ОСИГУРЕН ОТ НАЙ-ДОБРОТО ОБОРУДВАНЕ

Отговаряйки на високите очаквания на съвремието, новият Berlingo Van не отстъпва на пътническия модел. Той предлага комфорт на возене от най-висок клас и осигурява оптимална сигурност на борда:
– Окачването, ползващо експертизата на Citroën гарантира несравним комфорт.
– Новата платформа позволява да се даде точен отговор на търсенето: целият опит на Citroën е “впрегнат” в създаването на модела, за предницата е използвана платформата EMP2, която осигурява по-добро пътно поведение и технологии от последно поколение.
– На разположение на водача са богат набор от технологии за сегмента, които улесняват ежедневното шофиране. Това са 20 системи в помощ на управлението, като камерата Surround rear vision  и  иникаторът Overload, които се предлагат в сегмента за първи път, цветния дисплей на нивото на погледа (Colour Head-up display), електрическата паркинг спирачка, адаптивният круиз контрол с функция Stop, системата Active Safety Brake, както и 4 системи за свързаност като навигационната система Citroën Connect Nav и безжичното зареждане на мобилен телефон.
– Двигателите са от последно поколение, ефективни и с отлични показатели: дизел BlueHDi 1.5, бензин PureTech 1.2, както и представяне на новата 8-степенна автоматична скоростна кутия EAT8.