Voir le contenu
SUV Citroën

Гамата Citroën Aircross SUV

Моделите в SUV гамата на Citroën се открояват в своя сегмент със своя приключенски стил и перфектна модулност. Те предлагат несравним комфорт на пътя благодарение на изключителната ефективност на окачването с прогресивни хидравлични ограничители Progressive Hydraulic Cushion® и многобройните технологични характеристики (системи в помощ на водача, функции за безопасност, мултимедийни услуги и др.), както и големия обем на багажника. 

НОВИЯТ CITROËN C5 AIRCROSS

Еталон по отношение на комфорт, пространство и функционалност, Citroën C5 Aircross е с обновен дизайн, изразяващ повече сила и характер. Моделът се препозиционира във високия клас, което е видно от новите характеристики на екстериорния и интериорния дизайн като предната част, светлинния подпис отзад, алуминиевите джанти и подобренията в купето, включително цветове и материали, 10-инчовия сензорен екран, централната конзола и много други. Новият Citroën C5 Aircross предлага несравнимо спокойствие на борда благодарение на технологиите за безопасност и подпомагане на водача, както и решенията за свързаност от най-ново поколение.

НОВИЯТ CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

Plug-in хибридният задвижващ тракт на новия Citroën C5 Aircross подобрява благополучието на борда чрез ползите от електрическото задвижване за ежедневни пътувания до 55 км (цикъл WLTP) и неограничен пробег за дълги пътувания благодарение на бензиновия двигател.

Клиентите на новия Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid могат да се възползват от екологичен бонус и бонус за конверсия.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross се препозиционира във високия клас с нова предна част, която му придава повече характер, и предлага 70 комбинации за персонализация. Той дава ново измерение на комфорта благодарение на седалките Advanced Comfort и запазва своята изключителна модулност и просторен интериор.

 

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross предлага ново комфортно изживяване със своето окачване с прогресивни хидравлични ограничители Progressive Hydraulic Cushion® и седалки с технология Advanced Comfort. SUV от най-ново поколение, Citroën C5 Aircross включва 20 технологии за подпомагане на водача и 6 технологии за свързаност. Той е и ултрамодулен със своите 3 индивидуални задни седалки.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 Aircross  Plug-in Hybrid е първият plug-in хибриден модел на Citroën. Той предлага всички предимства на изцяло електрическото задвижване за ежедневни пътувания и функционалността на двигателя с вътрешно горене за по-дълги пътувания. Изберете отговорно шофиране с C5 Aircross Plug-in Hybrid,който предлага висока производителност със скорост до 135 км/ч.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross SUV се откроява в SUV сегмента със своята пъргавина и проходимост на всякакви терени. Неговата система за контрол на сцеплението и големите колела му позволяват да преодолява с лекота всякакви видове пътища. Неговият външен вид съчетава здравина и компактност, с високо разположен преден капак с хромирани шеврони, интегриращи LED светлинен подпис.