Voir le contenu
Свързани услуги

CITROËN CONNECTED SERVICES

Обогатете изживяването си за зад волана със  свързаните услуги на Citroën.

 

Направете пътуването си още по-приятно с нашите Connected Services. Налични в приложението My Citroën, те Ви позволяват да пътувате още по-комфортно в любимата компания!
Ë-Remote Control
За да улесните ежедневието си, можете да климатизирате предварително автомобила си и да програмирате зареждане от разстояние. Спокойствие само с един клик!
Remote Control
Заключвайте и отключвайте автомобила от смартфона си и го локализирайте с клаксона и светлините. И всичко това дистанционно!
Mirror screen
Създавайте огледален образ на телефона си на екрана на вашия автомобил, за да използвате любимите си приложения по-безопасно, докато шофирате.

Пакет Connected Navigation

За безпроблемно пътуване се възползвайте от услуги като информация за трафика в реално време и предупреждения при наближаване на опасни зони. Достигането на дестинацията Ви никога не е било по-лесно!

 

Приложението MyCitroën
Обогатете изживяването си зад волана с приложението MyCitroën. 
Планиране на пътуването
Започнете пътуването си без стрес, като използвате  MyCitroën, за да изпратите предварително маршрута си към навигационната система.
Services sur mesure
Restez connecté à votre véhicule
MyCitroën app
Restez connecté à votre véhicule à tout moment et accédez à ses informations. Grâce à l'application, prolongez l'expérience en retrouvant tous les services connectés du Pack Connect One et Connect Plus.
Assurance connectée

Спестете пари, като се абонирате за тази оферта. Не изисква ангажимент!

Колкото по-добре шофирате, толкова повече спестявате.