Voir le contenu
Сервизна услуга на Citroën за проверка на автомобила

УСЛУГИ ЗА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ НА CITROËN 

Нашите експерти познават Вашия Citroën отвътре и отвън.

Не забравяйте да го обслужвате редовно и благодарение на сервизните планове на Citroën можете да бъдете сигурни, че автомобилът Ви получава правилна поддръжка, като същевременно контролирате бюджета на автомобила си.

Защо не поискате оферта сега?

УСЛУГА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ

Citroën предлага цялостно обслужване, включващо части и труд. То обхваща смяна на маслото, смяна на масления филтър, доливане на течности, проверка и настройка на устройствата за безопасност и изчитане на паметта за самодиагностика, да не говорим за 15-те проверки от експерти на Citroën. И всичко това на ултраниска цена. 

Защо да обслужвате автомобила си?

За да оптимизирате работата на Вашия автомобил с течение на времето, е необходимо годишно обслужване. Действително, ако двигателят е лошо поддържан, той ще се износва по-бързо, което ще повлияе на работата на автомобила. Простата смяна на маслото може да Ви спести скъпи ремонти, включително смяна на двигателя.

 

За двигателите на своите автомобили Citroën предпочита TotalEnergies.

И кога?

Съдържанието и честотата на обслужването зависят от вида на автомобила, от неговия двигател, от пробега и възрастта му. Трябва да проверите дневника за поддръжка на Вашия автомобил, за да разберете какво обслужване е необходимо и кога. Поддръжката зависи и от условията на използване на автомобила и Вашия стил на шофиране. Обслужването трябва да се извършва всяка година и планът на производителя за поддръжка трябва да бъде следван, за да се осигури оптимално дълголетие.

Кога се предлага това?

Ако отговаряте на едно или повече от следните тежки условия на употреба, ще е необходима специфична поддръжка:

  • Транспортни услуги от врата до врата;
  • Градско ползване (такси, линейка, шофьорска школа със средна скорост под 20 км/ч);
  • Кратки повтарящи се пътувания (по-малко от 10 км) със студен двигател (след спиране за повече от 1 час);
  • Дълъг престой в горещи страни (T ≥ 30°C), студени страни (T ≤ –15°C), страни с прашна атмосфера или страни с горива, неотговарящи на препоръките на Citroën;
  • Използване, дори случайно, на биогориво тип B30 (дизелови автомобили).

НАЙ-НОВИТЕ ОФЕРТИ

Все едно дали се интересувате от пазаруване, култура, или дори от услугите и аксесоарите на Citroën, обслужването от производител на вашия автомобил, независимо от марката, повишава покупателната ви способност в сервизите на Citroën.