Voir le contenu
Поддръжка на дизелови или бензинови автомобили

ПОДДРЪЖКА НА АВТОМОБИЛ С ДВИГАТЕЛ С ВЪТРЕШНО ГОРЕНЕ

Искате ли да се погрижите за Вашия автомобил в дългосрочен план? Извършвайте редовна поддръжка! Във Вашата сервизна книжка на Citroën ще откриете всички сервизни дейности, които трябва да се извършат, както и периода, в който трябва да се извърши всяка услуга. Гаранцията на производителя отчасти зависи от редовното извършване на тези планирани услуги.

За да бъде животът Ви още по-приятен, ние сме направили Вашита сервизна книжка дигитална! Приложението My Citroën е точно за това: то Ви напомня, кога трябва да се извърши сервизно обслужване.

Възползвайте се от нашите услуги за поддръжка 

Както знаете, редовната поддръжка на Вашия автомобил може да предотврати евентуални повреди.

Можете да бъдете сигурни, че мрежата на Citroën разполага с компетентността, експертния опит и технологията, за да се погрижи качествено за Вашия автомобил в съответствие с техническите му характеристики.

Citroën предлага изключително изгодни сервизни планове, включително услуги като смяна на масло, проверка на спирачките и на климатичната система. 

ВАШИЯТ НАРЪЧНИК Е ДИГИТАЛИЗИРАН

Електронната сервизна книжка на Citroën, Ви позволява лесно да намерите цялата информация, свързана с поддръжката на Вашия Citroën.

ВАШИТЕ ЗАПАЗЕНИ ЧАСОВЕ И ОФЕРТА

Поискайте оферта, за да разберете предварително колко ще струват услугите по поддръжка на Вашия автомобил. Независимо дали имате нужда от смяна на масло, проверка на спирачки или сервизно обслужване на климатичната система, можете да изчислите прогнозната стойност на работата, независимо от модела на Вашия автомобил. От Вашия смартфон или компютър можете също да си запазите час в някой от одобрените сервизни центрове по Ваш избор. Спестете време, възползвайте се от конкретни промоции и изберете времеви интервал, който ще Ви бъде удобен, всичко това само с няколко кликвания!

ХИБРИД/ЕЛЕКТРИЧЕСКИ: КАКВА ПОДДРЪЖКА Е НЕОБХОДИМА

Закупили сте Plug-in хибрид Citroën или 100% електрически автомобил. Направили сте страхотен избор, защото няма нищо по-добро от технологичния опит на Citroën. Търговската верига на марката оставя избора и решенията за грижа на Вас, веднага след като сте закупили автомобил с едно от най-модерните задвижвания.