Voir le contenu
Пакети за поддръжка и ремонт на автомобили Citroën

ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА АВТОМОБИЛА СИ

Основен ремонт, смяна на масло, спирачки, акумулатор, климатик...

Искате ли да се грижите за своя автомобил, като същевременно контролирате бюджета си?

Citroën предоставя услуги, които включват разходите за труд и резервни части при пълна прозрачност. 

УСЛУГИТЕ НА CITROËN ОТГОВАРЯЩИ НА ВСИЧКИ ВАШИ НУЖДИ

CITROËN MOPAR

Базирани върху оригинални части на Citroën, наречени MOPAR, тези пакети Ви гарантират сигурност и комфорт при поддръжката на Вашия автомобил. 

• Оригиналните части на Citroën, наречени MOPAR, отговарят на същите изисквания за качество, надеждност и издръжливост като частите, с които автомобилът Ви е напуснал завода.  

• Независимо от възрастта на Вашия автомобил, възползвайте се от оферта, включваща труд и оригинални части с гаранция*

 

* В зависимост от местното законодателство.

CITROËN EUROREPAR

Вашият автомобил остарява, а Вие искате да контролирате бюджета си?

• Citroën Eurorepar са съставени от части на различни марки, подбрани и утвърдени от инженерите на Citroën за автомобили на 4 и повече години.

• Частите Eurorepar са с гаранция* в цялата мрежа от лицензирани сервизи на Citroën. 

 

* В зависимост от местното законодателство.

 
АКУМУЛАТОР
За да се гарантира незабавно стартиране при всякакви метеорологични условия, експертите на Citroën Ви предлагат селекция от висококачествени акумулатори, които отговарят на строгите спецификации на производителя. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК 
Смятан за една от най-важните части на Вашия автомобил, ангренажният ремък трябва да е в перфектно състояние, за да може двигателят да работи правилно. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ПАКЕТ СМЯНА НА МАСЛО
Смяна на маслото подобрявате работата на частите на автомобила си. От една страна, запазвате двигателя и неговото дълголетие. От друга страна, намалявате замърсяващите емисии и разхода на гориво. За двигателите на своите автомобили Citroën предпочита TotalEnergies. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
РЕМОНТ НА СВЕТЛИНИ
За да осигурим максимална видимост, създадохме пакет, който има за цел да обнови светлините на автомобила. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ПАКЕТ ЗА МОНТАЖ И БАЛАНСИРАНЕ
Като проверява монтажа и балансирането на вашите гуми, Citroën мисли за вас и вашата безопасност. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
КЛИМАТИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ
Всяка година подлагайте климатика на преглед, за да разчитате на интериор без микроби и лоши миризми. Запазете си час в най-близкия сервизен център на Citroën, за да може температурата във автомобила Ви да е винаги идеална.  
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
РЕЗЕРВНО КОЛЕЛО
Шофирайте спокойно и изберете пакета на Citroën за резервното колело.
 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ЧИСТАЧКИ
За да се осигури оптимална безопасност и видимост, препоръчително е перата на чистачките да се сменят веднъж годишно. Ето защо експертите на Citroën Ви предлагат пера за чистачки, адаптирани към Вашия автомобил. 
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

КАРОСЕРИЯ

При повреди по каросерията Ви Citroën предлага бързи и изгодни решения. Благодарение на своя експертен опит специалистите по каросерии на Citroën могат да поправят малки вдлъбнатини или леки драскотини.

Citroën предлага широка гама от пакети за каросерия на много конкурентни цени, за да възстанови автомобила Ви до първоначалния му вид.

СПОКОЙНО ШОФИРАНЕ С MY CITROËN

С приложението My Citroën, налично в App Store и Android, се възползвайте от много услуги, за да направите поддръжката на Вашия Citroën възможно най-приятна.

Благодарение на него бивате предупреждавани за сроковете за поддръжка на Вашия Citroën, можете да си запишете час онлайн и да получите оферта в любимия си сервиз, без да напускате дома си. В допълнение към това предимство откривате предложения от Citroën и партньори, VIP покани и проверки преди технически преглед. Няма никакви причини да не го изтеглите!