Voir le contenu
Електрически автомобили Citroën

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ CITROËN

Изберете отговорна мобилност с електрически автомобил Citroën.

Малки градски автомобили, седани, миниванове или лекотоварни автомобили, Citroën предлага широка гама от автомобили в 100% електрическа версия.

Открийте предимствата на електрическия автомобил:

 

 • Плавно и безшумно шофиране, моментално наличен въртящ момент, без CO2 емисии, неограничена мобилност по време на пикове на замърсяване, бързо зареждане...
 • Истинско изобилие от технологии, адаптирани към удовлетворяване на повечето нужди, за да бъдат в крак с утрешния ден още днес.

 

ПОЛЗИТЕ

Електрическо задвижване

Насладете се на уникален комфорт при шофиране, благодарение на електрическия мотор. Вашият електрически автомобил е безшумен и предлага удобство при движение в градски условия и на дълъг път. Той се вписва перфектно както в градския трафик, така и при дълги пътувания, благодарение на пробега си от до 350 км, на базата на тестовата процедура WLTP, в зависимост от модела.

Различни варианти за зареждане

Вашият електрически автомобил Citroën е лесен за зареждане, където и да сте. У дома или на работа, с помощта на домашен контакт, на система Wall Box или съвместима публична зарядна станция. Времето за зареждане варира в зависимост от автомобила и избрания вариант за зареждане.

Специализирани електрически услуги

 • За да улесните ежедневието си, можете да се възползвате от нашата гама електрически услуги (налични в зависимост от модела).
 • С приложението My Citroën можете да проверите пробега по всяко време и да планирате зареждането и предварителната термична подготовка благодарение на дистанционния контрол.
 
ВСЕКИ ДЕН СПЕСТЯВАТЕ

Използването на електрически автомобил ви позволява ежедневно да спестявате:

 • Разходите за използване на електрически автомобил (с изключение на енергията) са приблизително 30% по-ниски от разходите за автомобили с вътрешно горене (включително разширената гаранция, периодичното сервизно обслужване и износващите се части), поддръжката е улеснена, а посещенията в сервиза са по-редки.
 • За физически лица:
  • Екологичен бонус,
  • Без малус,
  • Възможността за достъп до отстъпка за преобразуване,
  • Допълнителна регионална помощ, по-специално безплатна или намалена такса регистрация на автомобили,
  • 300 € помощ при инсталиране на зарядна станция.
 • Застраховката на електрически автомобил може да бъде до 10% по-евтина от тази на еквивалентен автомобил с двигател с вътрешно горене.
 • Паркирането за 100% електрически автомобил е безплатно в някои градове и на преференциални цени в други.
 •  Компанията T Telepeage предлага намалена цена чрез абонамент.

CITROËN AMI

AMI отговаря на вашите нови нужди от мобилност за кратки пътувания и едновременно с това е с грижа и опазване на околната среда.

Предлага 2 места, 100% електрически, ултракомпактен и персонализиран. Достъпен е за всички, без шофьорска книжка, с изключително конкурентни оферти.

Ë-C4 ELECTRIC

Ë-C4 Electric Ви позволява ежедневно да шофирате в изцяло електрически режим, идеално изолирани от пътя и външния свят, в пълно спокойствие и тишина. Усещането е сякаш сте в пашкул в който всички външни шумове се филтрират.

Тишината и плавността по време на движението на автомобила, удоволствието от шофирането, комфортното окачване, удобството на седалките Advanced Comfort, липсата на вибрации в купето, ергономичността и лесните за използване специални интерфейси и услуги - всичко това допринася за повишаване на комфорта на пътниците.

Ë-BERLINGO ELECTRIC

Ë-Berlingo Electric е семеен автомобил с модулно интериорно пространство и изключителен товарен обем.

В лицето на ë-Berlingo Electric, всички активни и хора, които са екологично настроени, независимо от възрастта им, ще намерят идеалния практичен и многолик партньор, за да се насладят на всичките си дейности в свободното време в пълно спокойствие.

 

Ë-SPACETOURER ELECTRIC

Ë-SpaceTourer Electric е също толкова удобен за шофиране в града, колкото и на дълъг път, превозвайки семейството или клиентите Ви. Той предлага същата модулност, вътрешно пространство, товарен обем и системи за подпомагане на водача като версията с вътрешно горене.

Ë-SpaceTourer се предлага в 3 дължини и Ви позволява да шофирате без ограничения във все по-големия брой зони с ниски емисии.