Voir le contenu
Хечбек

ГАМАТА МОДЕЛИ ХЕЧБЕК НА CITROËN

Винаги повече комфорт и стил с моделите от хечбек гамата на Citroën. С изящни силуети, плавни линии, комфортен интериор и върхови технологии, моделите от хечбек гамата на Citroën съчетават елегантност с удоволствие от шофирането в пълно спокойствие. 

CITROËN C5 X

Дизайнът на Citroën C5 X е перфектното въплъщение на философията на марката. Той съчетава елегантността на седан, динамиката на комби и високата позиция на шофиране на SUV. 

 

Citroën C5 X предлага истинско спокойствие на борда благодарение на върховия комфорт, осигурен от програмата Citroën Advanced Comfort®. 

 

Citroën C5 X е оборудван с модерни технологии за опростяване на живота на борда, с разширен Head up дисплей, системи в помощ на водача, които въвеждат полуавтономното шофиране, и изцяло нов комуникационен интерфейс на 12-инчовия HD сензорен екран с гласово разпознаване на естествен език. 

CITROËN C5 X HYBRID

Citroën C5 X Hybrid е модерен, високотехнологичен електрически автомобил, който предлага комфорт и функционална употреба: мобилност в клас ë-Комфорт, перфектна изолация от пътя и външния свят, пътуване в пълна тишина и спокойствие като в пашкул с елиминиране на всякакви външни влияния. 

 

Тихата работа, плавното движение на автомобила, удоволствието от шофирането, мекото окачване, удобните седалки Advanced Comfort, липсата на вибрации, ергономичните и лесни за употреба интерфейси и специалните услуги - всичко това увеличава комфорта за всички на борда. 

CITROËN C4

Компактният хечбек на Citroën се завръща с  C4. Автомобилът е идеалният партньор за Вашите дълги пътувания благодарение на окачването с прогресивни хидравлични ограничители Progressive Hydraulic Cushions® и седалките Advanced Comfort. 

 

Citroën C4 излъчва сила и характер: с големи джанти и щедри и атлетични линии.

 

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Елегантен като хечбек и атлетичен като SUV, Citroën ë-C4 Electric е оборудван с 50 kWh батерия с пробег до 350 км в цикъл по WLTP (Световна хармонизирана процедура за изпитване на леки превозни средства).

 

Мекотата на седалките Advanced Comfort и разнообразните лесни за използване услуги осигуряват 100% отговорно ниво на комфорт.

 

Този електрически хечбек има няколко детайла, които го отличават от версията с двигател с вътрешно горене, включително монограма ë на калниците и в задната част на автомобила и специално разработените да пестят енергия 18-инчови алуминиеви джанти Crosslight с ефект „диамант“.

CITROËN C4 CACTUS

Voyagez en mode tout confort avec la berline Citroën C4 Cactus. Dotées de suspensions avec Butées Hydrauliques Progressives® et des sièges Advanced Comfort, Citroën C4 Cactus vous offre un sentiment de bien être et de confort supérieur. Ses aides à la conduite et ses technologies de connectivité vous feront voyager avec facilité en sécurité.